0 oy
913 göst.
Diğer kategorisinde (3,074 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Size yazmıştım eşimle tartışırken kaynım araya girid bana vurdu diye, dün çok ağladım çok zoruma gitti dedim beni başka birine dövdürdün  dedimsesini bile çıkaramadın müsaade ettin bana hakaret küfür etmesine karımla ne yaşarsam yaşayayım senn hadiidne değil diyemedin dedim, sol kulak üstü az bişi şiş ve belirsiz bir morarma var gördükçe ağlıyorum katlanamıyorum eşime bana okadar şey yaptn seni boşamak aklımdan geçmedi ama bunu kaldıramam seni sırf bu yüzden boşarım dedim oda yeminler ediyor ben görmedim sana vurduğunu duyncada niye yaptn deidn ama öyle kızarak flan değil sakince söylüyor aptlavar karşısında, akşamda yatağa geldi bana sarıldı ben seni çok seviyorum dedi bende ittim ben seni sevmiyorum dedim beni çok kırdın incitttin öpmek istedi ittim git yanımdan dedim bu kadar ı nefret ediyorsan dedi evet dedm kaldıramıyorum dedim ortada bunu yapacak bişi yoktu çünkü kalk dondurma yiyelim diyor ya çıldırıyorum resmen başkasın bana vurmasına engel olmadığına beni sevme böyle gel başanalım dedim çocuğu vermem diyor bdne vermem ona napıcm 

23 Cevaplar

+2 oy
(2,705 puan) tarafından
Yaa deliricemm çildiricamm geberiyorum artik bacim saçini yolup eline veremedin mi? Bi tokat geçiremedin mi agzinin orta yerine? Aynanin karşisinda aglayacagina eşine yalvaracagina kalk hakkini savun

Beni başkasinin dovmesine izin verdin ne demek?

Esin mi dovseydi yani

Ya bu nedir ya 1 haftadir eş kuzen kaynana dayi amca postlari goruyorum 

Evde krize girdim resmen
(2,705 puan) tarafından
Eşine iyice bi goz dagi ver bence
Boşanmayla iyice korkut
Kaynanadida s.g et gitsin bi *** olmaz o karidan
Anca yataklara duşunce gozunde kiymetli.olursun bu tiplerin
(3,074 puan) tarafından
Kaynım canm ya yanlış yazmışım, söyledim bana okadr şey yaşattın aklımdan geçirmedim ama bu sefer sırf bu yüzden demd seni boşarım dedim
(2,705 puan) tarafından
Ohaaa kaynin mi?
Ay şoklaydayim şu an
Yuzune tukururdum oyle eşin
Kaynin nerenin kopegi ki, seni vuruyor ay tovbe
(3,074 puan) tarafından
Çıldırıyorum varya düşündükçe kafayı yiyicem bir yanım diyor al çocuğu bas çek git
(6,305 puan) tarafından
Mina evet ya hep böyle sorunlar gördükçe ne oluyor dedim ya
Ne bicim kocalar var cidden kardeşine ses edememiş ben olsam jandarmayı  bile arardım bana vurdu diye darp raporu alırdım bakayim edecek mi yine
-Reklam-
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bebeğin kaç aylık canım bildiğim kadarıyla bebek anneye verilir valla çocuk olmasa insan bosanirda işte bebek için katlanıyor Rabbim sana hayırlı bir kapı açsın 
(3,074 puan) tarafından
1 buçuk yaşına girşcek, babasına aşırı düşkn özlüyor herkesn herşeyn farkında bilmiyorum
(2,671 puan) tarafından
Ayy ya aynı benim oğlum o da babasını görünce beni unutuyor işte bebek için insan katlanıyor canım yinefe sen bilirsin daha küçük bebek sana verilir ama işte babadan ayirmakta nekadar dogru
(3,074 puan) tarafından
Aile olammıyors bir and aparlıypr bir anda sönüyor o parça anında ne ben ne o kendini kontrol edemiyor çok yıprandık defalarca dedm biz tartışırken yada kğsken başkası araya girmesin 3.ye *** düşer dedim hep nefret ediyorum aileisndn ailenin evinden kabulendiremedm ona başka bir kapısı olduğunu öğretemiyorm
(2,671 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım çok zor ya fedakarlık gerektiriyor
0 oy
(576 puan) tarafından
Kendini savunup ezdirmeyeceksin bu kadar basit. Kocan da olsa kimseden beklenti içine girme. Ben herkesin herşeyin üstesinden gelebilirim deyip güçlü olcaksın. Aynaya bakıp ağlayacağına git kaynanın ağzına sı.ç
(3,074 puan) tarafından
Kız kaynım, öyledim zatn benm kapımın eşinden bile geçmeyeceksn benm için bittin dedm
(576 puan) tarafından
Hadi be bir de kaynın ha ohaa yaa.  Eşin annesi diye sesini çıkartmamış olabilir diye düşünüyodum da.  Kaynınmış yaaa yuhh. Eşinin bi tokat patlatması lazımdı ona. O kim köpek yaa aşırı sinir oldum şuan. Nasıl sana vurabilir. Ben olsam şikayetçi olurum darp raporu alıp
0 oy
tarafından
Ya sen orda onun azina edemedin mi neden ortaligi ayaga kaldirmadin neden bagirip cagirmadin neden susup agladin görmemiş olsa bile esinin gidip kaynina sormasi degil dovmesi gerekiyor sen kimsin karima vuruyosun demesi gerekiyor kaynin kim yaa ay canim sen hala o evdeysen Allah yardimcin olsun yani Allab korusun kaynim yok ama baisma boyle bisey gelse ben o kocayida kaynida sikayet eder burunlarindan getiririm sen git bi darp raporu al sikayet et
0 oy
tarafından
Benim kocam olacak değil vurmak tek bi hakaretini duysun abi filan dinlemez ortalığı kaldırır 

Kendi naparsa yapar ama asla başkasına beni ezdirmez benim ailem bile olsa 
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Nasıl bir koca ya . Ne yaptın karıma bile diyememiş. Yüzüne bile bakma onun uzun süre 
0 oy
(11,848 puan) tarafından
Asıl suc kimde bilşyor musun bacım ailende. Benim eski kocam bir kere elimin ustınu morarttı da ben yalvardım anneme babama soyleme diye. Cunku babam onu gebertene kadar dövecekti katil olacaktı olan babama olacaltı. Baban annene soyledin mi bu dırumu. Baban basmadı mı o evi
(3,074 puan) tarafından
Daha önce eşim kendi arayıp babama gel kızını al dedi kavga ediyoruz dedi babam geceden çıktı sabah 10 saatlik yere daym annem kardeşlerimle gldiler daym dediki bizi kızmz arasaydı se kimse elimden alamazdı sen aradn söyle derdin ne eşimde herkesn yannda beni sevdiğini pişmanlığını flan anlattı yalvardı yakardı biz kimle rgöz dağı verdi gitti her sene aynı, ama kaynım benm için bitti değeri abiliği insanlığı benm için bitti sildim onu hayatımda yeri yok, eşinn tel kardeşi o yuzdn elinden edemiyor babasını geçn kış kaybetti annesi kardeşi tek kaldı yok sa biliyorum ben eşim ona gerekeni yapardı fazlasıyla tabi bu yinede onu haklı etmez
0 oy
tarafından
Git darp raporu al kaynin olacak serefsiziii  şikayet et koca musveddesini de boşa 
0 oy
tarafından
Allahım sen yardım et ya aklımı kaybedıcem burda ben yakında, benı baska bırını dovdurttun ne demek onun dovmesını o kadar normallestırmıssın kı, sen bu kadar degersız mısın? Bugun kaynın vurur yarın kayınpederın onune gecen senı tokatlıcak mı? Cocuk dıyosun padisahı gelse sen ıstemedıkten sonra alamaz cocugunu senden, annesının dovuldugu ortamda cocuk buyur mu? Benımde annem babam ayrıydı öldük mü ya bende babama cok duskundum ayrılınca baba ölmüyo yıne goruyor cocuklar, kendıne ve cocuguna azıcık deger verıyosan cık gıt o evden 
0 oy
tarafından
Yemin ederim bende o kaynı döverdim o kim oluyormuş ya. Benim kaynim bir defa bizi kaynanamin evinden kovdu esim evin yaninda sigara içiyordu tabi esimin orda oldugunu bilmiyordu tam bahceden dışarı çıkacakken eşim daldı yere yatırdı yumrukladı. Asla kardesler arasinda olsun istemezdim ama haketmişti. Esimi zor kaldırdık üstünden
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Kaynın sana ne hakla el kaldırıyor. Ne bu hadsizlik. Senin eşin 'adam ' mı. Adam mı l.an o. Gidip karıma nasıl vurursun diye yumruğu çakamadı mı. 
0 oy
(4,186 puan) tarafından
Cocugu vermeme gibi bir lüksü yok oyle şiddet yanlısı olup saçma sapan hareketler sergileyen bir aileye kimse çocuk vermez. Yeter ki sen durumu ortaya sermeye karar vermiş ol.Git hastahneye acile darp raporu al sikayet et Hiç bir yere de gitme evinde otur derdi olan kapına gelsin zorluk çıkarırlarsa tekrar polis çağır öyle olmaz böyle olur hiç bir şey yapamıyorsan canlı video aç kapına dayandikalrinda sikayet dilekçenide göster linç kampanyası ile zaten birileri sana yardımcı olur.Kendizi aciz duruma düşürmeyin haklı haksız fark etmez kimse kimseye şiddet uygulayamaz.Esinlede nasıl ilerlyeceginize siz karar verirsiniz o gerekeni yapmıyorsa o zaman sen hakkını arasın ister yanında durur ister yoluna gider
0 oy
(1,023 puan) tarafından
Kaynım öyle bir şey yapacak önce eşim sonra anası parçslar ama ben onlarada bırakmam eşim diye yanımda duruyorsa ve beni koruyamıyorsa ne gerek varki ona 
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Benim kaynım kıyıp da yüzüme bakamaz ama yanılıp şaşırıp böyle bir şey yapsa varya kocamdan zerre medet ummam onların yedi sülalesinin dibine benzin döker yakarım öyle lafta falan değil ha eşimin tarafida beni çok iyi bilir sessiz atin çiftesu bek olur diye hep söylerler o yüzden geçip eşime beni başkasına dovdurdun diye aglayacam hee dünyanin sonunun falan gelmiş olması lazım bunun için sen gideceksin darp raporu alacaksın kaynindan şikayetçi olacaksın daha başka ne derdin varsa anlatacaksın sonra onalrida gelip k.opppeeekkk gibi senden özür dileyecek eşin beyi de koyacaksın kapının önünde madem onlardan başka kimsesi yok gitsin bi taraflarında dolanmaya devam etsin 
0 oy
(2,521 puan) tarafından
Bosanirsan kendi ayakların üzerinde durabilecekmisin öyle bı imkanın varsa bı dk durma adam rahatsız bence 
0 oy
(7,733 puan) tarafından
Boşanma gibi bir niyetin yoksa kaynın senden özür dileyene kadar eşine baskı yap. Mutlaka gelip özür dilemeli 
(3,074 puan) tarafından
Eşim diyorki ben kızdm ona bunu yapana hakkın yok yerde kova vardı aldm yere attım bak kırıldı düzelmez duzelt bakalm nasıl düzelecek diye oda pişmanım demiş bnde asla muhatap olmam dedim bnm için bitti,
0 oy
(164 puan) tarafından
Ben olsam ikisinin kafasını tokuşturarak döverdim
0 oy
tarafından
Kocanın dövmesi bile kötüyken, başkasının sana el kaldırmasına nasıl müsade ediyor aklım almiyor.. Eşim bana elli tane laf saysın güler geçerim küsmem ama annesi dahi biri bişey söylese oda sussa ağrıma gidiyor kaldiramiyorum yani. Ondan koca olmaz, adam dediğin kötü de olsan dağ gibi durur arkanda. 
(3,074 puan) tarafından
Bende bunu kaldıramıyorum inan eşimn yaptıkları zerre umrumda olmuyor 1 2 gün en fazla ama başkasına asla tahammül edemiyorum, eşimde diyorki sen duymadın ben kızdım kardeşime napin sen sni ilgilendirmez kova vardı aldm attım yere kırıldı haid düzelt nasıl düzeltecen dedim pişmanmış sözde ama kaldıramıyorum sna baban bile vursa benm ağrıma gider öyle dedi, bana okadr şey yaptn dedm seni boşamak aklımdan geçmedi ama sırf bu yüzden seni boşarm dedim, oda düzeltelim diyor
tarafından
Boşanmayacaksan bile süründür, madem seni savunduğunu iddia ediyor bundan sonra ailenden biri gelip bana laf yapsa bile arkamda durmazsan seni bosarım de büyüt olayi
(3,074 puan) tarafından
Başka zamn olsa o derdi hadi başa alm bitsin diye ben diyince Bi afalladı yemn ediyor ben seni savndm kızdım ona görmedim sana vurduğunu görsem müdahale ederdim diye. Kaynım da demin aradı meşgule attım
tarafından
Boşver hiç muhatap olma bile gerizekalı kayninla
0 oy
tarafından
Hadsiz herif. Sen kim oluyorsunda. Hata ond değil. Kocasıyım diyib ortalıkda gezinende
(3,074 puan) tarafından
Sözde savunmuş beni de kızmış ta bilemem ne bilmiyorum kafam allak bullak
tarafından
Akrabada olmuşdu. Küçük kardeş bekarken ,abisinin eşine tokat vurmuş. Abisi bi süre konuşmamış sonra kardeş küs kalacak değillerdi ya barişmiş. Yillr sonra küçük kardeş evlenmiş. Söylenenlere görü büyük krdeşin eşi küçük eltisini eleştirince,küçük kardeş yine tokat vurmuş.
Küçük kardin doğum gününde abisi gelmişdi. Oturub hemen kalktı. Ama kısa zamand barıştılar. Tatlım küs kalacak değiller. Kocan sana iyi davranıyorsa, iyi eş olmak için hiç uzatma diycem. Biliyorum kabul etmesi zor ama eninde sonunda barışacaklr ki,barmışlar galiba .
(3,074 puan) tarafından
Küsmedi ki kardeşine keşke kğsseydi azıcık içim soğurudu
tarafından
Küsmez evet. Böyleler malesef.
0 oy
tarafından
Ağzına sıçtır.ırdım onun abilerimj kardeşlerimi toplar onu memleketten sürdürürdüm şeref.siz ibneee 

Sakın taviz verme kocan olacak mikrobada yok görmemiş bilmem neymiş hicmi yüzyüze gelmeyeceksinkz ömür boyu aklından çıkmaz bu durum diyim sana

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 2,151 göst.
13 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 193 göst.
18 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 594 göst.
30 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ocakk (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 213 göst.

408,534 soru

12,275,482 cevap

37,733 kullanıcı

Kategoriler

...