Kızlar daha once de anşatmıştım bir komsu var. Herseyi istiyor. Ragly olunca bile ped almayıp benden bez istiyerek geciniyor diye. Bu gun mahallemizden bir tanıdıkla karsılastık. Bayramlaştık. Size et getirdim. Yoktunuz o komsunuza bıraktım. Ben sizin kapıyı calarken o cıktı evde yoklar dedi ona bıraktım haberiniz olsun dedi. Tesekkur ettik. Ayrılınca anneme dedim ki e bayramlaşmaya geldiler onlar aksam hiç birsey demediler dedim. Neyse o gun aksamı annem dayanamadı sordu. (Bakın bir lokma kurban etinde degil gözümüz. Sadece merak. Elhamdülillah dolap almadı eti allah kesenden razı olsun. Evde 2 duk kaldınız diye bir cogu 2 hisselik getirmiş.). Dedi ki annem su falancayı gördük bize et getirmiş size bırakmış. Biz gidecegiz de memlekete işleyim de dolaba koyayım sixe de zahemet olmasın dedi. Eti alan komsumuz da ay hakkınızı helal edin evet o abla size et getirdi bende kavurma yapacaktım cocuklara yetmedi et size gelenide yaptım dedi. Biz soröadan soylemek yok ama. Birde helal et diyor. Annem birsey demeden ben girdim lafa dagıtan helal eder inşallah dedim. Bozuldular. Ay ben o saatten beri cok sinirliyim bastıramıyprum sinirimi