Kursda stajer çalışıyorum. Okullar kapandı kapanacak, çoçuk azaldı iyice. Öğrenci yıllarımdan arkadaşım kız geldi, kimmse mudahele etmesin diye başka boş sınıflardan birine geçtik,kapıyı içerden klitlrdim. Öğle yemeği atıştırdık, saçlarımızı açtık taradık topladık, foto çekindik, makyaj yapdık muhabbet etdik. Çıkmak isteyince anam kapı açılmıyor. Bozukmuş meğer.stajor diğer kıza sealendim. Bekle anahtar bulmaya gidiyim dedi mudur gelmeden bulub açım. Bulamadı. Kızla içerde 10 dkk ne korkular yasadım. Sonra nefes alamamaya baslayınca aynaya doğru gitdim. Aynanın ağzında parmakdan biraz uzun kalem gibi demir vardı. Aldım elime. Kapının dib kısmındakı çivinin altından bastırdım ( daha önce yengem banyodayken kapı sıkışınca öyle açtıklarını duymuşdum)
Çivileri ittim 3 tane 3ü de çıkınca ,kapıyı çekiştirmeye başladım. Bir hışımla çekiştiriyom. Koriidorda çoçuklar biri içerde kalmış acaba napıyorlardı diyib gittiydi.kapı elimde çıkınca kankam olacakda paparize gibi fotomu çektimi ay bi mutlulukla stajor odasına koşdum ki içerde yağız delikanlı var iş başvurusu yapıyor. Girmemle çıkmam bir oldu. Geri dönüb kapıyı yerine yerleştirdik kızla.
Aradan zaman geçtikden sonra müdür şu odanın kapısı bozuk, biri içerde kalmış diyorlar . Kapıyı tamir etdirelim dedi. Ama ben yakalanmadım kiii