+1 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,238 puan) tarafından
Galesiz derler bizde sizde de öyledir herhal.eşimin galesizliğinden uyusuklugundan bezdim.asker bide diyorum sen kımıldayana kadar yersin kafana kursunu .. bir uykusu var ölüye seslen kalkar bizimkinde tık yok ..ttile gittik hamile iken acıktım beyfendi kalkmadı aclıktan öldüm öğlene kadar yaylada bu gecede hatta bundan önceki gecelerde de cocuk deli gibi avlıyor kımıldamıyor. Omuzlarında öyle yük ki uykusuzluk artık tahammül edemiyorum.uyandıgımda söylediğimde de yorgunum uyudum oluyor cocuktur Aglar oluyor ozaman bir kasık suda bogaaımmgeliyor anneme anlatırdım ınanmazdı şimdi sahıd oldu 5 ten beri uyanıgız bebeyle ew mınnak cocugun sesine herkes ayakta benim koca hala horul horul 

Uykusuzluk sanırım aklımı alacak bana sabır dilermısınz?

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Uykusuzluktan akıl gıtseydı benım suan avare gıbı sokaklarda dolasmam lazımdı :D butun gece 15 dk uyumus cocugumla sabaha kadar salllardım eşim de kalkıp aaa bugun uyudu askım heralde hıc sesı cıkmadı derdı :D

(9,238 puan) tarafından
İşte ozaman ben tepesıne zıplardım :)
(14,139 puan) tarafından
Bizde sabaha kdr battaniyelerde sallardik ayy zaman uykusuz çocuk çok zor Allah yardımcın olsun
(9,238 puan) tarafından
Tekim ben o karakolda hep hafta sonu gelir ewe kıcagında uyutur ailesine der cocugu uyuttum onlarda anlar o bakıyo cocuga şimdi izindeyiz komalık uyuyo ee bende ınsanım gece uyanıyor ev ye cocuk avlıyor dön emzik ver agzona ypk uykuya dewam
-Reklam-
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Benim eşimde hemen kalkarda canım ama geri uyur , hep yorgundur,sanırsın gece o bakıyor bebeğe birde der gece güzel uyuyamadım bu lafı benim evimde demeyin dedim gece güzel uyuyamadım dedilermi ağızlarına kürekle vurasim geliyor ski dedim ağzınıza bir kürekle patlatirim bana gece güzel uyuyamadım demeyin dedim eşime , öğle uykusuna yatar akşama kadar birlikte birşey yapamayız hiç tatil falanda olsa  hep ben evde oturayım 9 gün tatili var benim neyime yani  ,en sinir olduğun şey şimdi 11 de kalkar 2 ye kadar kahvaltı yapar 2 de tekrar uyur akşam 5-7 arasına kadar sonra yemek yeriz 8-9 gibi bebek uyuyor zaten 9 gün tatil var ben birşey anlamadım bu işten çok sinir oluyorum bende keşke kelin merhemi olsa gündüz uyuyor beyefendi gece güzel uyuyamadım diye ortada dolanıyor hep uykulu bana yakınıyor ya uykumu alamadım diye gören çocuğa o bakıyor sanır 
(9,238 puan) tarafından
Ailesi arasa derki cocugu uyuttum.onlarda o bakıp zannediyor
(2,220 puan) tarafından
Hahaaa aynı bizimki gece Deniz uyutmadi der annesine halbukem o uyuyordur yada uyumazsa gündüz çok uyudugundandir çocuğa bakan benim :D valla kavga etsekde çözümü yok canım sanırım bazı erkeklerin huyu böyle çok miskin durur bir enerjik olayım yok beni de geriyor bu durum hep bizimkide uyusuk birgunde şöyle enerjik uyansa yanımda beraber kahvaltı hazırlayıp yapsak nerdeee
(9,238 puan) tarafından
Bızede yazık
(2,220 puan) tarafından
Öyle canım haklısın ne yapacağım bende bilmiyorum kavgada etsem çözüm olmadı huylu huyunndan vazgeçmiyor
(9,238 puan) tarafından
Uyansın gorcek sımdi o annem sok oldu anlattığım kadar varmıs dıyo

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 79 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 291 göst.
0 oy
3 cevap 351 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy