Ben yaparım, hatta daha özenli yemek yaparım ki vicdan azabı çeksin tepsiyi hazırlar bırakırım, yer eline sağlık der. Tepki vermem. Sonra sonra düzelir
Yani küsmedik hiç söylenir dururum
Genelde yapıyorum bazen her zaman dayanamayacağımı sanmasın diye yapmıyorum bazen tepki koymak gerekiyor hem kalbimi kırsın hem de hizmet edeyim olmaz
Bende 4 gündür birşey den tartışma çıkıyor üst üstte yok gerizekalı mısın yok ***** misin neler neler rencide edici lafları oluyor. Yok evden git gidebiliyorsan neler neler Bunlara rağmen konuşuyorum birde şimdi paralandi kendini bi *** sanıyor iyice mecburi yemek de yapıyorsun konuşuyorsun da ama eski sıcak davranışım yok soğuğum 36 yaşında kendisi bende 35 ağzından çıkan lafı kulağı duymuyor bir ikincisi yüksek sesle bağırarak konuşuyor tartışma esnasında dedim bağırma duyuyorum ben dedim sağır değilim dedim tartışması bile sakin olup konuşmuyor. Birsey anlatiyon elinde telefon okey oynar beni dinlemez. Tamam zor şeyler yasiyor ne babası var ne annesi var vefat ettiler hepsi kardeşleri hiç yok tek cocuk annesi 3 ay öncesinde vefat etti iyice değişik biri oldu. Tanıyamıyorum yani artik ben. Uzun oldu kusura bakma.
1,491,780 soru
24,376,532 cevap
348,367 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın