0 oy
102 göst.
Diğer kategorisinde (794 puan) tarafından
Merhaba kızlar. Kızım birisi ona küstüğü zaman aşırı üzülüp çok tepki veriyor. Bu huyunu nasıl unutturabilirim? Şuan 3.5, yaşında. İlerde okula gidince çok büyük sıkıntı olacak kızım için. Mesela dün oyun oynuyorduk biseyi yapamayınca ağlamaya başladı. Ben de kalktım madem aglicaksin oynamayalim dedim oyunu bitirdim. Sanki dövmüşüm gibi nasıl ağlıyor özür diliyor kendini harap ediyor. Barıştık mi diyor barışana kadar ağlayip özür diliyor. Yani konu oyunun bitmesi değil, ben küstüm diye yapıyor. Sadece bana değil, kuzenlerine karşı da aynı. Böyle durumlarda ne yapacağımı şaşırıyorum. 

1 cevap

0 oy
(5,022 puan) tarafından
Hayat hassas kalpler için cehennem bu huyundan inşallah bir an önce vazgeçer umursama olmayı 
(794 puan) tarafından
Ben de o yüzden korkuyorum. Geçenlerde kuzeni küstü. Kızım kendini parçaladı kız oralı olmadı bile. Okula gidince öyle olcak kesin. Yalvarıyor barissinlar diye :(((
(5,022 puan) tarafından
Sürekli konuş anlat küsmüş olabilr sen de aynı şekilde kırılıp küsebilirsin bunlar çok önemli şeyler değil de
(794 puan) tarafından
Anlatıyorum aslında ama sanırım küçük daha anlamıyor. İnşallah ilerde anlar da geçer bu huyu
(5,022 puan) tarafından
İnşallah kuzenlerini uyarın sizde aynı şekilde küstüm falan demeyin  küsmeyi kafasinda çok başka algılamış olabilir
(794 puan) tarafından
Büyük ihtimalle öyle oldu. Kusmeyi onunla oynamamak, dışlamak gibi algılıyor olabilir. O anlık değil de kalıcı bişey sanıyor sanırım
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 749 göst.
27 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esilayet (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 85 göst.
23 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Melek12 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 231 göst.
5 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 642 göst.
14 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebruulina (38 puan) tarafından soruldu

414,087 soru

12,462,710 cevap

46,791 kullanıcı

Kategoriler

...