Selam kizlarr eslerinizle anlasamadiginiz konular nelerdir . Hadi sohbet edelim biz en cok is konusunda anlasamiyoruz cunku esim pek calismayi sevmiyor her girdigi yerden sikayetci :(( surekli is degistiriyorr tabi madii sıkıntıya sokuyor bu durum bizi bir turlu oturtamadi isini cunku insanlari sevmiyormusss beni nasil sevdiyseee delirtiyorrr
Çok kıskanç olup yargısız infazda bulunması ünv de normal sinif arkadasimi bile sanki ben ona ölüp bitmisim gibi kafasında kurması
Bende çoğu konuda sessiz kalmasindan sikayetciyim bi abisi var tam bi seytan yani bizimkide hakkini da yeseler ses etmiyor bu da beni deli ediyor. Istiyor ki kimse kirilmasin uzulmesin ama olan bize oluyor. Esimizi sectigimiz gibi ailesini de secebilsek keske.
Ufacık şeye bile çok çabuk sinirlenmesi tabiri caizse gölgesiyle bile tartışır :D Allahtan çok uzun sürmüyo. Bir de biri canını sıkacak bişey söylediğinde anında karşılık vermesi, küçük büyük dinlemez hemen laf sokar. Neyse ki biraz bu huyunu yonttum da önceki gibi değil. Bunların dışında melek gibidir benim canım eşim ❣ herşeyiyle onu çok seviyorum.
Bnmde sevmedigim huyu saman alevi gibi hemen parlamasi anlamadn dinlemedn patliyor ama en fazla 10 dakika suruyor allahtan en sevdgm huyuda hemen sönüp yumuşaması:)
Her şeyime karışıyo. Uzun tırnak sevmiyo diye tırnaklarım biraz uzasın hemen kestiriyo. Oje sevmiyo diye sürdürmüyo makyaj yaptırmıyo giyimime çok karışıyo :/ haklı olduğu yerler var ama mesela 2-3 senedie makyaj yapmıyorum yüzüm düzeldi resmen. Sabah kendisi de söyledi makyaj yapmıyosun diye yüzündeki pütürler düzeldi diye :D
Patavatsız olması
Hemen sinirlenmesi ama sınırı saman Alevi gibi hemen sönüyor sonra özür diliyo ama o sinir anı kötü oluyo
Çok kıskanç ve taş kafalı
Beni çok seviyor ama hiç sürpriz ya da planlar yapmaz bir. Yıllık evliyiz ama en başından sanki kaç yıllık evliyiz gibi davranıyor şimdiye kadar bir kere çiçek aldı düğünden bu yana o da ben dedim dedim diye :))
1,491,522 soru
24,372,416 cevap
348,131 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın