38+5 de dogurdum canm kontrole gttim ama 2 cm acikligm varmis doguma almislardi. Hayirlisi olsun hakkinda bnmde ilk dogumumdu hem heyecanlaniyordum hemde korkuyordum acikcasi ama heyecanim agir basti . Hem o kadrda korkulcak bisey yokmus ) Bu aralar doguma artk daha yakin oldugun icn heyecanlanman ediselenmen korkman hepsi cok normal hepimiz yasadik cnku dogum hanede sancini cektikten snra gerisi cok kolay inan ki tek sikinti o sancilar
Adetime gore 38 hafta 4 gundu cnm ama doktor 36 hafta felan prameture dedi. Korkma Allah in izniyle hic bir sey olmaz.
İlki yani oğlum 41. Haftada doğdu. Şimdi erken doğum riskim var bakalım 32+5 im. Dünde ablanın biri cinsiyeti ne dedi kız dedim. Yandın sen, hiç durmaz, ağlar vs vs saydı durdu. Oğlan büyüdüde acayip bir korku var ya kolik bir bebek olursa diye
38+5 doğurdum sancim yoktu suyum geldi gittim 1 cm açıklık vardı suni aldım 5 saat sonra pırt diye doğurdum
Takma şu şekilde düşün bu bebek bi şekilde gelecek ferah tut içini Allah a sığın o yardım ediyor
Cnm 37 de doğum yaptım 18 yaşındaydım pasamm 3.500 kilo oldu. Rabbim yardım ediyor endişelenme
Bnde ne zman gelcek dogsun artik diye diye 40 haftada sezeryanla dogurdum canim hic korkma bebesini kucagina alınca herseyi unutacaksın gözlerimi anlamamıştım ben kızımdan ilk getirdiklerinde başka hiç bisey aklıma gelmemişti
Canım hiç korkma düşünme bile benimde ilk gebeliğimdi 34 haftadan itibaren erken doğum riski dediler (tabi önlemi alındı) 40 haftada doğum yaptım kurban olduğum rabbim öyle güzel yaratmışki herşeyi sancı öyle birden olmuyo sanki doz doz yükseltiyo ki birden ağır gelmesin. sancı seni değil sen sancıyı yut geldikçe dişini sık bol bol dua et allahı düşün kolay geçicektir inşallah rabbim bi sancıda kurtarsın tüm hamişleri
1,492,957 soru
24,393,977 cevap
349,545 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın