0 oy
651 göst.
Diğer kategorisinde (1,466 puan) tarafından
Haydi muhabbet edelim kızlar. Bazen bnm modum düşük oluyor. Ağzıma geleni söyleyeyim geliyor. Sonra o bı insan. Üzülür, kırılır, hayatını etiklemeyim diye susuyorum. Ama çok hak eden oluyor. Peki siz lincleyip sonra üzüldüğünüz biri oldu mu ? Keşke şu lafı da demeseydim dediğiniz ?

30 Cevaplar

+1 oy
(15,642 puan) tarafından
Yok ya haketmeyen kimseyi linçlemedim ben. 
(1,466 puan) tarafından
Ya bazen bn sonra üzülüyorum acaba demese mıydım. Üzülmüş müdür diye
-Reklam-
+1 oy
(2,725 puan) tarafından
Yorumlarda kimse kimseyi linçlemezmiş ahahaha çok güldüm ya aaaaa  valla yeri geldiği zaman linçliyorum ki hakedene.....  Yaaaa kimseyi linçlemezler amaa bayaaaa kırıp üzerler ablası onun adıda linç degil daha farkli bişey ... 
(1,466 puan) tarafından
Neymiş neymiş ♥️
tarafından
Ahahahah kız seni de kocam osuruyor postu açtığın zaman ne linclemislerdi baya gülmüştük:d
(1,466 puan) tarafından
Kim bn mii. Bn öyle post açmadım ki
(2,725 puan) tarafından
Anlamadım?
tarafından
Diyorum ki aşkım bilmediğin konular üzerinden kulaktan duyma daha doğrusu 2.3salagin söylediği yalan yalnis laf yüzünden arkadan konuşma
(1,466 puan) tarafından
Dilnaz bn hiç birşey anlamadım valla. Bana demiyorsun ama anladığım kadarıyla
tarafından
Berat yok askim sana demiyorum ilknura diyorum hiç konuşmuşlugum olmadığı halde bi kişiye benim hakkımda yorum yapmış
(2,725 puan) tarafından
Saldırmak için başkasını bul ben sana asla bulaşmam öyle bir hata asla yapmam merak etme yalniş adres..
tarafından
Ayyy canım sen bana bulaşmasın zaten saldırmaya gelirse sizin gibi altan alatan sinsi sinsi özelde dedikodu edeceğime saldiririm daha iyi milete yok bu kızla konuşma seni kavgaya bulaştırır fln lafinida sen demedin dimi evet yalnis adres bidahki sefer biri hakkında daha doğrusu tanımadığın kişi hakkında bazi kişilerin lafıyla arkadan konuşma tanımıyorsun beni tanımıyorum seni biti işine bak He bu arda seninle ilgilde laflar dediler bak seni tanımadığım için konuşma gereksinde bulunmadım birde öyle hata asla yapmam dedin ya eee bencede yapma çünkü bizim kavgamızın tadını bilen dahada unutamiyor o etkiyi üzerinden atamıyor çünkü tamam  hade iyi akşamlar
(2,725 puan) tarafından
Ne diyosun sen ya seni kim gönderdi buraya hangi ele başi pardon pardon hiçbirinizin hiçbirinden farkı yokdu demi, burda afra tafra yapacagın son kişi benim, ben seni tanımam sen beni tanımazsın demi şimdi öyle devam edelim harbi kimsin ki sen?
4 yıldır burdayım burdan ne atıldım nede engel yedim şimdi senin yüzünden engel yiyemem ne diyorsan git boş bi kova bul ona anlat derdini
+1 oy
(7,946 puan) tarafından
soylediklerimden pisman degilim aklim halen söylemediklerimde
(1,862 puan) tarafından
Burdayım canım söyle hadi bekliyorum.D
(7,946 puan) tarafından
ahahahah seherrr balimsin sen benim☺
0 oy
tarafından
Benim olmuştu ya ya eski hesabjmda  ondan değiştim ☺️
(1,466 puan) tarafından
Yaaaa. Ay merak ettim nolmustu ♥️
tarafından
Son  sen baharmisin
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Çok var doğrusu 
(1,466 puan) tarafından
Yaaaaa. Bazen bnde üzülüyorum. Kırmak istemem kimseyi. Ama hak ediyorlar mı evet
0 oy
(51,370 puan) tarafından
kimseyi linclemedigimi düşünüyorum ters konustuysam haketmistir
(1,466 puan) tarafından
Ahahahahah nettt ♥️♥️
(51,370 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
tarafından
Saçma ***** post acanlari lincledim hiçte pişman değilim 

Örneğin

Yok hamileyim anne karninda nasıl öldürebilirdim gibi postları görüp linclememek elde değil

Söz konusu çocuk olunca duramiyorum malasef bu yüzdende hic pişman degilim
(1,466 puan) tarafından
Ya evet bazıları gerçekten çok hak ediyor.
0 oy
tarafından

Bizde yanlış olmaz . Olmuşsa da yanlışlıkla  olmuştur :D

tarafından
;)))) bian teccallik  geldi aklima;)))))
(1,466 puan) tarafından
O ne ki
tarafından
Kız bizim burda yaramazlık manasında kullanılır bizimkiler mesela çocuğa teccal  misin der:)))
tarafından
Deccal demek istemiş, ortalık karıştıran manasında kullanılır.
tarafından
Evet canım deccal ama laf ağzında teccal oluyor  biz ortalık karıştıran değil de yaramaz arsiz anlamında
0 oy
(3,257 puan) tarafından
Ahahha hicte pişman deilim biride sey yazmışti özelden seni 5 dkda boğarım ma.l yazmıştı daha neler neler keşke gercek hayatta yüz yüze de soyleme cesaretleri olsa umrum deil :)) kalvye delikaknlisı çok  
(1,466 puan) tarafından
Beş dakikada nasıl bogacakmis. En az 10 dakika sürer el ile boğmak . Yavaş gel deseydin ♥️
(3,257 puan) tarafından
Tınlaamadım bile :)
(1,466 puan) tarafından
Ahahaha guzelmis
0 oy
tarafından

• Gereksiz kimseye ağrı yorum yapmadım varsa da görüyorsa eğer hakkını hella etsin ama beni linclediler bi kaç kere:Dsuçum günahım da yoktu garip ben:D
(1,466 puan) tarafından
Bnde ilk başka bı hesap kullanıyordum. Bayaaaa puanım vardı. Bni bı linclediler. Ama öyle böyle değil ahahahah hemen sildim onu. Şaka maka kimsenin tanimamsi güzel oluyor. En baştan yeniden başlıyorsun. Sıfır önyargıyla
tarafından
Uygulamayı komple mi sildiniz silince tekrar isminiz göründü mü acaba
tarafından
Admine yazıyorsun hesabı sildırıyorsun sonra yeni hesap açıp geliyorsun eski ismin görünmüyor
tarafından
Teşekkür ederim:)
0 oy
tarafından
Yokk valla cok dusunerek yazıyorum yorumlarımı anlık sınırle degıl sonra bakıyorum ıyıkı demısım dıyorum
(1,466 puan) tarafından
Aynn bnde ince eleyip sık dokuyorum
0 oy
tarafından
hic kimseyi linclemedim gerek yok. cunku gunluk hayatimizda zaten yeterince problemle ugrasiyoruz. bir de burda neden lincleyip tartisip da enerjimizi dusurelim ki.. valla boyle bi bakis acim oldugu icin hickimseye ters cevap bile yazmadim
(1,466 puan) tarafından
Çok güzel ne kadar naif. Bayıldım ♥️
tarafından
tesekkur ederim ❤
0 oy
(10,512 puan) tarafından
Ben linç ettiklerimle kanka gibi oluyorum artık kimseyi liç etmicem
(1,466 puan) tarafından
O nasıl oluyor kız. Lincleyip sonra sarılıyor musun
0 oy
(8,010 puan) tarafından
Lincleme düşüncesiyle yazmadim kimseye o yüzden olmadı
(1,466 puan) tarafından
Çok güzel ♥️
0 oy
(2,074 puan) tarafından
Asla asla yıllardır burdayım kimseyi limclemedim heo.yol yordam göstermeye çalışmısmfr
(1,466 puan) tarafından
En güzeli. Hoşuna gitmiyorsa okuyup geçeceksin ♥️
0 oy
(3,094 puan) tarafından
Hiç hatırlamıyorum linçlemedim galiba 
(1,466 puan) tarafından
Hatırlamadığını göre yoktur ♥️
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Bazen olayı tam anlamayip ani yükseliyorum ama sonra özrümü de diliyorum haksızsam yoksa için rahat etmez 
(2,191 puan) tarafından
O bendede oluyor o an bebeğim dudmuyor düzgün okuyamıyorum yanlış anlıyorum kızıyorum , sonra bir daha okuduğumda özür diyorum :D
(1,466 puan) tarafından
Bn daha yazarken napiyorum bn filan diyip hemen iptal ediyorum
(2,096 puan) tarafından
Minnoş kalpli insanlar gelin sarılalım:)))
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Kimseyi linclemedim linç yetip hepinize düşman olmuslugum vardır 
(1,466 puan) tarafından
Aahahhaah o çok normal. Burası çok değişik. Bugün yazdiginda alkislanirken ertesi gün aynı şeyi yaz linclenebiliyorsun. Ruh haliyle ilgili. Topluluk bilinci
0 oy
(14,122 puan) tarafından
Kimseye onu yap bunu yap tarzı şeyler yazmıyorum herkesin kendi hayatı zaten o da gidip bizim lafimizla bir şey yapacak değil..oyuzden bazı postları çok gereksiz buluyorum içini dokersin evet ama ciddi konularda napayım demessin yap dediklerinde yapacakmisin yani...çocuk konusu dışında kimseye kötü bir şey demedim genelde demiyorum yani
(1,466 puan) tarafından
Ya deme yapanlar oluyor. Siz dediniz diye yaptım filan diye de post açılıyor
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Kolay kolay kimseyi linclemem yaparsamda haketmistir :)
(1,466 puan) tarafından
Süpermiş hahaha ♥️

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 386 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 429 göst.
0 oy
29 cevap 798 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy