Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynanam bana temizliğe gelmiyor ama beni çağırıyor
0
oy
347
göst.
17 Temmuz 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Nurkumsal27
(
89
puan)
tarafından
soruldu
Yine ben yine bir kaynana mevzusu. Önceki postumda hamileyken yardıma gelmediği ama beni kendi temizliğine çağırdığını söyledim. 2 hafta önce falan evimi boyattım evimde küçük eşyam çok. Velhasıl kelam evim cok çok daginikti 8.5 aylikta bebeğim var. Kaynanam ne aradı ne sordu ne de yardıma geldi. Aynı şekilde eltimde belirtmek isterim hepsiyle aynı mahallede oturuyoruz. Neyse sonea kaynanamlara oturmaya gittik temizlik bittikten sonra bebeğimi severken benim torunum babaannesine temizliğe gelicekmiymis diye sevmeye başladı. Kızım da o sırada bağırdı. Bende 8.5 aylık bebek bile dile geldi he diye geçiştirdim. Yapılan haksızlık başka hicbisey değil. Karnı burnumda ev temizledim erişte yapicak diye gelmedi sonra kendisi taşınırken beni cagiedi gitmedim ama ondan sonra bı kere temizligne gittim bu sefer bebekle evim oyleyken gelmedi. Gelmesin. Artı olarak evimizi eşimin eniştesi boyadı yani halasinin kocası. Ben yemek yapıyordum eşimin halası kocasını aradı eniştemizde İlknur yemek yapıyor gel dedi. Oda yemek hazır olunca haber verin dedi. :) Yani yemek yapıp getirmek yok bı yardıma gelmek yok bı bebeğe bakmak yok ama gelip yemek yemek var. Uzanip çay içmek var. Ve bütün herşeyi o dağınık evde küçücük koltukta yaptı. Arkadaşlar ben mi abartiyorum? Allah aşkına.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
0
oy
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kimse kimsenin evini temizlemek zorunda değil herkes kendi evini temizlesin. İkinizde beklenti içindesiniz
17 Temmuz 2022
Nurkumsal27
(
89
puan)
tarafından
yorumlandı
Kesinlikle kimse kimsenin evini temizlemesin. Ama onlar benden beklediği için karşılık bekliyorsun ister istemez
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Temmuz 2022
Amine su
(
3,417
puan)
tarafından
cevaplandı
Salla gitsin canm takma bile benimki bana gelmez bende ona gitmem herkez evini temizlesin isterse günlerce pis kalsın evin ama minnet etme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Eli ayagi tutan hasta vs olmayan herkes kendi evini temizlesin kimsenin kimseye gitmesine gerek yok bence. Bosver, hic takilma, he de gec.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
BirbalAnnesi
(
20,203
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım sen onun gelinisin hizmetçisi değil hasta falan olursa gider yaparsın içinden gelirse sevap olsun diye düşünürsen hani yoksa yok yani niye sen temizleyesin illa git illa git diyen bir eşin yoksa ki( umarım yoktur ) isim var de gecistir eşine de ben kendi ardımı zor topluyorum küçücük çocukla de
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2022
ikbal
(
52,798
puan)
tarafından
cevaplandı
alip bebege baksa temizlik yapmasa o bile yeterdi sana hala da ne genis utanmadan yemek yemeye gelmis bir cop almam temizlik yapmam utanmiyoda cagirirken
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
285
göst.