0 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (523 puan) tarafından
Kızlar oğlumun yemesi iyiydi yani çok yemezdi ama yine az da olsa yerdi ama sütü severdi içerdi oğlumu iki gündür sütten kestim sanki özlüyorum kucağıma gelir yatardı emerdi uykudan kalkınca yanıma yatar içerdi şimdi iki gündür o yok mesela bilmiyorum iki günde çok özledim ne yapayım:( ama tam 24 aylık oldu geçen hafta 

23 Cevaplar

0 oy
(1,015 puan) tarafından
Sutten kesme vaktı gelmıs zaten canım. Uzme kendını 24 ay alıskın oldugun dizen bozulduğu ıcın kendını suclu hissediyorsun ama erken kesmemıssınkı
-Reklam-
0 oy
(1,142 puan) tarafından
Bir daha vermek bebeğin için hiç de sağlıklı bir durum değil. Düşünsene çok sevdiğin şeyi annen elinden bı alıyor bı veriyor bı alıp bı veriyor. Resmen güven kaybı oluşur... Bende 22 aylıkken kestim ilk 2 3 hafta kendimi o kadar kötü hissettim ki hele ilk 1hafta ağladım oğlumla bağım gitmiş gibi hissettim. ama iyiki de oğlumu kandirmadim vererek tekrar diyorum. Çünkü cabukca adapte oldu.. ayrıca zaten bı biraktiysan tam bırakacaksın canım yine verme günah cidden o yavruya. Sen cidden bırakacağında o yavrun hep umitlenecek annem yine verir mi diye 
0 oy
(5,961 puan) tarafından
Büyüktür artık kız vala ilk hfta bnde çok üzüldüm ama çabuk geçiyor insan rahatlıyor bnde19 aylıkken kestrdm çok yemesi yoktu bide gece hep kalkardı 22 aylık şuan çok şükür hem yiyor hemde artık uykusu düzeldi bnce kestrdysen verme süt artık ekşimiştr 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 132 göst.
28 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Catzzz (280 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 145 göst.
25 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 114 göst.
16 Nisan 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
17 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (523 puan) tarafından soruldu

408,381 soru

12,269,087 cevap

37,546 kullanıcı

Kategoriler

...