Kızlar tek benim annem mi öyle bilmiyorum temizlik temizlik evde küçük yok o yüzden her zaman evi derli toplu olur. Ne zaman buraya gelsem sürekli şikayet ediyor. 19 aylık kızım oyuncakları döküp oynuyor yemek yerken atma huyu var atıyor uyarıyorum felan ama bebek daha aynılarını evde de yapıyor. 30 haftalık hamileyim ha dedim çocuk doğmadan çişini öğretelim ilk bebeğim nasıl yapacağımıza bilmiyorum anneme dedim geleyim 1 hafta bir deneyelim öğrenmezse zorlamıyım. Diğer çocuğum olunca öğretemem belki diye oda tamam dedi. Neyse dün geldik bugün başladık birkaç kere altına yaptı ilk günden öğrenmesi beklenemez zaten ben beklemiyorum ama çocuğa sert Bi şekilde kızıyor niye yaptın diye bende anne ne yapıyorsun dedim. Güzellikle anlat ses tonuna dikkat et. Neyse o geçti. Çocuğun uykusu geldi huzırsuzlandı bende çorbası pişene kadar oyalıyım diye teyzesinin küçüklük su tabancasını azıcık su doldurdum kızıma sıktım dikkati dağılsın felan diye oda mutfağın duvarına denk geldi birazı vay efendim duvarı batırmışım. Bağırdı çağırdı elini kaldırdı vuracaktı. Kaç yaşında kadınım kızdım dedim her zaman aynı şeyi yapıyorsun su lekesi ya ne olacak bir duvar kadar kıymetim yok mu?Oda dedi ameliyat olduktan sonra temizleyemiyorum tamam da dip köşe temizliği niye yapıyorsun söyledim de anne evin temiz bişey yok uğraşma ben hamileyim riskli doğurayım biraz toparloyım gerekirse heryeri ben temizlerim diye yani ne biliyim her geldiğimde böyle yapması artık patladım eşimi aradım akşam gelip alacak bir daha da gelmek istemiyorum inanın ki. Çok üzüldüm. NOT =konusu geçti işte ikinci doğunca nasıl olur felan diye o sıra annem kendisi dedi bayramdan sonra gelde birlikte öğretelim ben bilmiyorum nasıl olur ilk bebeğim zaten yani böyle yapacağı aklıma gelmedi ki bu sözüne güvenerek geldim ama hata ETMİŞİM.