0 oy
357 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Şuan oturdugumev kaynanamların ben gırıs katta kaynanam bı buvuk kat ustumde dublekstr oturuyor .kaynanamların yaşlıları olmasaydı yanlaronda ben evlenırken o catı katına gecıp benı normal kata alacaklarmıs gırıse duvar orecekler öyle olursa bnm oturdugum yerden bı oda eksılıyor cocuk odası alt katıda kıtaya verıp kıra alma derdındeydılrr olmadı ama hala öyle dusunurler bende evlendıgımden berı esıme ev alalım gırelım tokı olur basla olur bak ılerde kız kardesınle sorun yaşarsın dedım cunkı bazı laflar duydum esıme demedşm ama nıyetı bılıyorım gorumcem catıyı ıstıyor catıyı ısteyen normal katını verır mı annelerını desteklemıyordu .evımden memnunum ama bana kalma durumu yok buyukler ölse oynatma derdıne duseceklrr aralar serınlıcek olduğumuz bolgede tokı ev yapmıstı bazı sorunlar olmus tekrar bazı yerleri satısa sunacaklarmıs bende attım gırelım mı uyarsa cıkarsa dıye nasıp ısı ıste bı kacgundur arastryr pesonat ısterse arabayı satarız en azından kendımızın olur bısı olursa evımıze gıderız dıue konustu  borca gırmeden de odenmıyor haksız mıyım yada sız olsanız üst kata cıkıp duvar orulse herseyı ksbullenır mısınız kaynanam cok ayrımclık yapıyor normalde cok ıyı bırı ıkılı ılıskımız ıyı ama kızı olunca vok degısıyor yanımda konusmazlar mutfakta denk gelseler fısır fısır gıtsen susarlar .hakkımızda hayırlısı olsun

4 Cevaplar

0 oy
(8,383 puan) tarafından
Sen üst kata mi geçmek istiyorsun onu anlamadım 
(385 puan) tarafından
Eger kaynanam benim katıma ınerse cıkarım ama öyle onlar kıraya verıcek dıye evımden cıkmam .hadı oldu kı kaynanam ındı gorumcem sorun cıkarır bizşm oraya cıkmamıza  rsımde ben varken ona dusmez gıbısıne konusuyor yanı sorun cıkar bende dıyorum ev alalım cıkalım aılen kendş naparsa yapsın
(8,383 puan) tarafından
Ben varken ona düşmez diye bir sey yok o da kaynananin cocugu sonuçta ve kaynanan neden iniyor ki herkes otursun oturdugu yerde
(385 puan) tarafından
O konularda esımde gorumcemde ters canm huyları gorumceme kalsa onlar neden cıkıyor der esıme kalsa o neden çıkıyor esım alt kat onun olur dıo gorumcem kabul etmiyor anladın mı bpyle yanı .ama kaynanam bnm duzenı bozma derdınde kaynanası öldu dede kaldı. Ölse bukonuyu acacak kıtaya verelim gelır olsun dıcekler. Hem bızı rahatsız edıcek hem kızıyla ıyı olmaz arası . Gıdeyımdıyorum en ıyısı
-Reklam-
0 oy
(7,930 puan) tarafından
En güzel tokiye girmeniz .Aile işleri karışık oluyor , gönülsüzlük oluyor en azından kafanız rahat olur
(385 puan) tarafından
Bı üst yorumda acıkladım canm aynen gonulsuzluk olacak bılıyorum sımdıden oturdugum kar dıyorum
0 oy
(388 puan) tarafından

Hakkınızda hayırlısı olsun ama lütfen nokta virgül kullan :D

(385 puan) tarafından
Canmbenm telın noktalama yerleri cok basmıyor kusura bakma bastıgı kadarıyla kullanıyorum
(388 puan) tarafından
Anladım canım :)
0 oy
(26,731 puan) tarafından
Az olsun benim olsun toki en mantıklısı canım karışanın yok görüşenin yok. Ayrıca sen el kızısın senin içtiğin suyu bile bilmek isterler kendileri her şeyi fısır fısır köşelerde konuşurlar asla şaşmaz 
(385 puan) tarafından
Bende öyle fıtne cıkaran laf sokan bırı degılım yaptıkları kendılerıne derım hep .evlenecegı zaman ıste ceyıx goturmede cıktım cıktıgım gibi ayıracagı tulbentlerı kaldırdı gorumcem ev tulbent kaynıyor neyapım denın yulbentını
(26,731 puan) tarafından
Canım senle benle alakası yok ki bunun kendilerini çok önemsemekten  kaynaklanıyor onlar çok değerli onların eşyaları hayatları her şeyleri çok değerli valla Allah biliyor içimi gizli saklı kapılar arkasında konuştukları konuların çoğu zerre ilgimi çekmiyor nerde kaldı sağda solda onu konuşacağım

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 818 göst.
3 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 619 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 479 göst.
20 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 2,267 göst.