0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar anneniz siz para verse kaynananiz niye harcadın diye burnumuzdan getirse sonra sizinde birikiminiz var onunda   parası var .eşim bugün geldi hamileyim kontrolüm var yol parasına kadar sen verecen dedi koydeyim öyle götürürüm .kaynanamla kontorum yok dedi büyük ihtimalle Sabah  diyecek yükleyin siz ne dersiniz? Üstelik eşim ona 600 TL vermiş bana vermedi?

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Koydeyim öyle götürürüm kısmını anlamadım kim köyde kim götürecek 
tarafından
Biz köyde yaşıyoruz eşim götürecek diyor parası olduğu halde hastane ilaç yeme içme yakıt parasını sen verecen
tarafından
Bunu KOCANIZ mi diyor? "Her şeyi sen ödeyeceksin." diye?
tarafından
Ewet öyle diyor
-Reklam-
0 oy
(297 puan) tarafından
Annemin verdiği paradan kaynanamin niye haberi olsun ki? 

Onun içinde harcamazdim. 
0 oy
tarafından
Kaynananın kontörünü zaten alma da, asıl eşinin para hesabı yapmasına bir çözüm bul bence. 
tarafından
Kaynanama 600 vermiş bana gelince herşey senden
tarafından
Gelmesin o zaman sen bas git gel doktora, onu mu gezdireceksin bir de.
0 oy
tarafından
Tamamda annenin verdiği paradan niye haberleri var herşeyi kocanıza ve ailesine duyurmak zorunda değilsiniz kendi yüklesin 600 tl parayı vermesini biliyorsa kendi annesine kendi kontör alsın verme paranı 
0 oy
(1,294 puan) tarafından
Arkadaşım sen çalışıyor musun aylık gelirin var mı kazancın falan annenin verdiği zor zamanda harcarsın elinin altında bulunsun dediği parayı neden kaynanan yesin kii kocana çok sinir oldum evde senin paran muhabbeti yaptığı için 
0 oy
tarafından
Böyle emri vaki  şeyler hiç sevmem ya 
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bazı annelerin bna bakacan demesi öldürüyor bni. Bnmkide nisanliyken. Bna bakmakla mükellef diyordu durmadan 
0 oy
(245 puan) tarafından
Asla vermem zukkum veririm ey cadaloz karı 
0 oy
(51,769 puan) tarafından
bu kaynana ve esler bi tarafından catlatir insani bi daha ailen para verince esine gosterme
0 oy
(4,904 puan) tarafından
Senın boyle kaynanana asla vermem Kendı kaynanama tabıkıde 
0 oy
(211 puan) tarafından
Yanlız eşin senden paramı alıyo cok ıyı ya. Bazı erkekler harbiden cok yüzsüz kusura bakmada
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Nasil bir aileye düşmüşsün hele o kocan nasil biri oyle herseyi sen vereceksin diyor ahlaksiz

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 607 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
61 cevap 1,090 göst.
18 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
13 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Defne_batuhan (3,355 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 372 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Emine S (17,396 puan) tarafından soruldu

410,703 soru

12,357,832 cevap

41,181 kullanıcı

Kategoriler

...