0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba yeni degilim eski hesabin şifresini unuttum yeni hesap acmak zorunda kaldm bu ayin başlarında burada bir dua gormustum onu o günde okuyanin duası kabul olurmuş diye ve bende hayırlı bir evlat sahibi olmak için okudum ve bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım sizce hamile olabilir miyim artık çok üzülüyorum duayida paylaşaym belki bilen vardir

image

5 Cevaplar

0 oy
(1,016 puan) tarafından
Neden olmasın Allahın taktirinden sual olunmaz. Hemen erken gebelik testi alıp dene sonucu da bize yaz =)) 
(87 puan) tarafından
Çok istiyorum da test yapmayı şuan köyde olduğum için alamiyorm canim ya anca yarin
(1,016 puan) tarafından
İnşallah güzel haberler verirsin =))
(87 puan) tarafından
İnşallah
-Reklam-
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Tatlım tesT yapmadsn kan vermeden bunu ne sen ne biz hiçbirimiz bilemeyiz regl gecikmesinin bin türlü sebebi var yani Allah gönlüne göre versin inşallah 
(87 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Bende burda görüb duvar kağıdı yapmıştım unutmamak için:D okudum. Hayırlısı olur inşAllah.

0 oy
tarafından
canim, meryem suresine basla, her gun 1 tane olacak sekilde oku. tam 40 gun. meryem suresinde tilavet secdesi gecer. o decde ayetini okur okumaz hemen secde yap ve secdede dua et. Rabbim kabul edecektir. bana bu sekilde anlatmisti bi hoca. araya adet girse bile adetten hemen sonra devam et
0 oy
tarafından
Hadi inşallah canım hayırlı haberlerinle post açmak nasip olsun

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 134 göst.
+1 oy
23 cevap 945 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 88 göst.
0 oy