0 oy
1,169 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,092 puan) tarafından
ablamin 11 12 yaşlarında kızı var.evcilik oynamayı tabak çanakla oynamayı çamurla oynamayı çok seviyormuş.ve ablam bu durumdan rahatsız yani artık büyüdü bu tür oyunlar oynamaması gerek biraz olgun davranması gerek diyo.bende yanlış düşündüğünü bunların normal olduğunu söyledim ama bide size sormamı istedi.sizin bu yaşlardaki kızlarınız nasıl davraniyo? yeğenimin durumu normal mi sizce 

50 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben benım kızla hergun cay dokuyıruz hamurdan pasta yapıyoruz bakıyorum o gıdıyo ben devam edıyorum pasta yapmaya gecen ıkımızde yaptık esıme dıyorum benımkı daha guzel dımı 28 yasındayım yanı ne var oynasın ınternette makyaj vıdeosu mu ızlesın
-Reklam-
0 oy
tarafından
13 yaşına kdar ablanızın kızı gbi oynadım annem bu durumdan hep çok mutlı oldu gayet normal çocukluk kadar güzel bir dönem yok 
0 oy
(685 puan) tarafından
Bana sorsalar 11 yaşında neler yaptın diye inan çocukluğumu yaşayamadım hatırlamıyorum bile hep olgun biri olarak büyütüldüm. Çocukluk ne demek bilmiyorum bıraksın biraz özgür yaşasın 
0 oy
(3,533 puan) tarafından
Keşke benim ki de oynasa da 20 yaşına kadar oynasa hep dağıtıyor bende o yaşa kadar oynadım nolcak kendi istediği zamn bırakır liseye geçincede keşke evcilik oynasa der hele arkadaş ortamını görsün
0 oy
tarafından
Ne yapmasını istiyor peki çocuk o dha tabiki oynayacak 
0 oy
(987 puan) tarafından

Ayy ne güzel işte.benim 9 yaşında kızım var.asla oynamaz.telefon tabletten başka oyun bilmez.ve şimdiden Ergen tiriplerine girmiş.bnce çocukluğunu yaşasın bir daha geri gelmiyecek :(

0 oy
(1,404 puan) tarafından
13 yaşında regl olunca içeride deli gibi ağladım Bn Bi daha oyun oynanayacagim mi ben artık genç kız oldum diye. ama ben oynamaya devam ettim. ablan ne bekliuro 11 yaşı daki kızdan acaba 
0 oy
(1,437 puan) tarafından
Yorumlari okudum cocuklugunu yasisin diyorlar ama biraz dhaa olgun davranmasi lazim orta okul öğrencisi 
(2,220 puan) tarafından
orta birde falandır daha çocuk ya, ortaokuldayken ip atkardik okulda bence normal liseye gitmiyorki olgun olsun
0 oy
(437 puan) tarafından
Eline telefon alıp ağzı bozuk terbiyesiz bi kızı olsa naparmış ellemeyin kızı oynasın şuanki yeni yetişen nesil telefonsuz tuvalete gitmiyor cocukluğunu elinden almayın zamanı gelince bırakır
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Kızım 11 yasına girecek kardeşiyle birlikte hala oyuncaklarla oynuyor. Adı üstünde çocuk.
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Millet çocuğu erkenden büyümesin ister ablan da bulmuş bunuyor. Ama çok da abartmamak lazım. Benim teyzemin ikizleri var 16 yasindalar hala 10 gibi davranıyorlar öyle de kötü oluyor ya
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Ne yapicakmis cam silip borek mi acicak cocuk.adi ustunde daha cocuk.birakin coxuklugunu yasasin.buyuklugunu ölene kadar yasicak zaten.buyudukte noldu
0 oy
(633 puan) tarafından
Kız neredeyse 30 yaşıma gelicem çamur bulsam ben şimdi dahi oynarım ki
0 oy
(2,722 puan) tarafından
11 12 yaşlarında ip atlardım seksek oynardım şimdikiler olgun kıyafet olgun davranışlar yapıyorlar telefon ellerinde onlardansa varsın evcilik oynasın ya ablanız tuhaf bence. 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Valla 11-12 yaşında kapıda kumda çanak çömlek yapmayı çok severdim hatta sosyal bilgiler öğretmenim vardı o bile gördü annem çocuk oyunu oynayıp öğretmenine yakalandın dedi de öğretmen bırak daha çocuk onlar istedikleri gibi oynasın dedi. Adet oluyor olabilir ama bu hala çocuk olmasına engel değil 7.8. Sınıftan sonra geçiliyor olgun davranmaya ayrıca ne yapacak olgun olunca bilgisayar başından kalkmayacak 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Biz kardeşimle 14 15 yaşımdayken evcilik oynardık 11 yaşında gayet normal. Onun yaşındakiler telefonla tabletle oynuyorlar Ablan yatsın kalksın şükretsin bence en azından masum bir oyun İnternete nazaran
0 oy
tarafından
Niye bir an önce büyümesini istiyorki zaten zamanı gelince bırakacak sonra bunalım yaşayıp erkenden ergenliğe girip çok farklı kararlar alır bıraksın kendi haline
0 oy
(1,735 puan) tarafından
Ben o yaşlarda kardeşimle oynardım sürekli. Çocuk daha oynaması çok normal
0 oy
tarafından
Kız bnim yaşım 30 valla ben öyle oynayan kız çocuklarıni görünce yanlarına yanaşıp beni de aranıza alın dememek icin kendimle kavga.ediyorum :))
0 oy
tarafından
Evcilik tamamda çamurla oynamak için bencede büyüdü 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 502 göst.
9 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Gonul yaram (1,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 741 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 1,042 göst.
29 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 802 göst.
9 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ilahe Esgerova (175 puan) tarafından soruldu

411,717 soru

12,394,420 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...