0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 2 ay sonra 2 yasina girecek memeden ayrilmiyor utanarak yaziyorum kusura bakmayin 2 gogusumde yarilmis emzirdigimde cok aci cekiyorum ne yapmaliyim yara icin gogus ucu yara kreminin faydasi olmadi yemin ederim emerken kopacak diye korkuyorum 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
E ayır memeden
tarafından
Ayrilmiyor biseyde yemiyor
tarafından
Ayrılır ayrılır benımkı ayrıldıysa herksın cocugu ayrılır 22 aylıktı kestım ben
tarafından
Nasil kestin
tarafından
Gece emmesı yok dımı kalkıp emmıyor
tarafından
Emiyor canim en az  3.4 defa kalkiyor
tarafından
Ama canım 22 aylık cocuk gece kalkar mı gozunu seveyım dişleri curur en gec 13-14 ayda kesmen lazımdı ılk gece baslıcaksın kesmeye boyle bıraktıramazsın
tarafından
Bisey denediniz mi kesmek icin bisey surdunuz mu memeye
tarafından
Gece surmen etkı etmez, gece her kalktıgında su yada ayran ver sut verme sıskınlık yapar, gece kestıkten sonra gunduzlerı ıcın konusarak anlamazsa sirke surebılırsın
tarafından
Sirke surdum emdi
tarafından
Gece kalkında emzırmeye devam edersen bırakmaz zaten aşamlı bıraktırman lazım ılk once geceyı kesıp 1 hafta sonra gunduzu kesersın
tarafından
Tamam insallah
tarafından
Gece nasıl kesiyorsunuz, tamamen beslenmeyi mi kesiyorsunuz yoksa sadece memeyi mi
tarafından
1 yasından sınra gece beslenmesıne ıhtıyac yok gece beslenmesı emıp uyudukları ıcın dıste curumeye yol açar aadece su ıcebılır
tarafından
Gece uyanırsa ne yapcaz :D
tarafından
Su vercenız :D bırsuee sonra uyanmıcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytinyağ dene birde sürekli sur emzirmeden hemen önce ve sonra bide göğüsleri açık bırakıp gezmek iyi geliyor bilirim o acıyı 4 ay çektim bende Allah şifa versin 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Gümüş kapak tek ve kesin çözüm
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kızımda 16 aylık isirinca göğsümdeki sütü sıkıp sürüyorum kuruyana kadar açık bekliyorum iyi geliyor bana deneyip bi
0 oy
tarafından
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum  ama benim doğum yaptığım da öyleydi üç aylıkken ağlıyordum kanıyordu her yeri sonra bi eczacı tanıdığımız vardı o kremleri karıştırarak bı karışım yaptı hemen geçirdi ilk süruste hala daha duacisiyim o adamın eczanelere sor eczacılar çok bilir böyle şeyleri 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bn bu akş@m başladım bırakmaya 20 aylıgız bizde baklm inş devamı gelir sende bırak rahatla 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
20 aylık oglum aynı durumdayız, goguslerim agrıyo artık cok ama cok emiyor. Bende kesmek istemiyorum zaten cok zor olur
0 oy
tarafından
Ben Mustela krem kullandım ciddi anlamda faydasını görmüştüm 

2 yaşına gelmiş ufak, ufak kesin 
tarafından
Cok sey denedim cok sey surdum emmesin diye ama olmadi emdi nasil kesebilirim
tarafından
Sabır taşı alın aktardan
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Bırakmaya yakın daha çok düşüyorlar emmeye bebekler benimki de öyleydi 1 hafta yarabandi taktım uf olmuş dedim artık istemiyor sizinkinin de zamanı gelmiş bence yapabilirsiniz 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Sabır taşı al sür artık zorla versen bile emmek istemez sanada yazık iki yaşına gelmiş zaten 
0 oy
(56 puan) tarafından
15 aylıkken annemle beraber kestik memeden. 3 gün mememi kapattım sardım iyice meme yok bak dedim gündüzleri. Gece annemle uyudu su verdi uyandığında. Sonra kaynanam yardım etti 1 haftaya unuttu
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Aynı haldeyim yıldım. Bıktım enzirmek eziyet. Acıdan duramıyorum . Yara bende de gecmiyor. 18 aylık benimki. Bıraktırsan bırakmaz. Su aralar gece vermiyorum sükür alıstı ama gündüz perişan ediyor.
0 oy
(129 puan) tarafından

Bnm 1 ay sütüm oldu nasıl sütun kesilmedi ne yapılması lazım kesilmemesi icin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 98 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyey (1 puan) tarafından soruldu