0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizim 2 ay sonra 2 yasina girecek memeden ayrilmiyor utanarak yaziyorum kusura bakmayin 2 gogusumde yarilmis emzirdigimde cok aci cekiyorum ne yapmaliyim yara icin gogus ucu yara kreminin faydasi olmadi yemin ederim emerken kopacak diye korkuyorum 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
E ayır memeden
tarafından
Tamam insallah
tarafından
Gece nasıl kesiyorsunuz, tamamen beslenmeyi mi kesiyorsunuz yoksa sadece memeyi mi
tarafından
1 yasından sınra gece beslenmesıne ıhtıyac yok gece beslenmesı emıp uyudukları ıcın dıste curumeye yol açar aadece su ıcebılır
tarafından
Gece uyanırsa ne yapcaz :D
tarafından
Su vercenız :D bırsuee sonra uyanmıcak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Zeytinyağ dene birde sürekli sur emzirmeden hemen önce ve sonra bide göğüsleri açık bırakıp gezmek iyi geliyor bilirim o acıyı 4 ay çektim bende Allah şifa versin 
0 oy
(2,091 puan) tarafından
Gümüş kapak tek ve kesin çözüm
0 oy
(621 puan) tarafından
Benim kızımda 16 aylık isirinca göğsümdeki sütü sıkıp sürüyorum kuruyana kadar açık bekliyorum iyi geliyor bana deneyip bi
0 oy
tarafından
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum  ama benim doğum yaptığım da öyleydi üç aylıkken ağlıyordum kanıyordu her yeri sonra bi eczacı tanıdığımız vardı o kremleri karıştırarak bı karışım yaptı hemen geçirdi ilk süruste hala daha duacisiyim o adamın eczanelere sor eczacılar çok bilir böyle şeyleri 
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bn bu akş@m başladım bırakmaya 20 aylıgız bizde baklm inş devamı gelir sende bırak rahatla 
0 oy
(4,910 puan) tarafından
20 aylık oglum aynı durumdayız, goguslerim agrıyo artık cok ama cok emiyor. Bende kesmek istemiyorum zaten cok zor olur
0 oy
tarafından
Ben Mustela krem kullandım ciddi anlamda faydasını görmüştüm 

2 yaşına gelmiş ufak, ufak kesin 
tarafından
Cok sey denedim cok sey surdum emmesin diye ama olmadi emdi nasil kesebilirim
tarafından
Sabır taşı alın aktardan
0 oy
(1,674 puan) tarafından
Bırakmaya yakın daha çok düşüyorlar emmeye bebekler benimki de öyleydi 1 hafta yarabandi taktım uf olmuş dedim artık istemiyor sizinkinin de zamanı gelmiş bence yapabilirsiniz 
0 oy
(2,840 puan) tarafından
Sabır taşı al sür artık zorla versen bile emmek istemez sanada yazık iki yaşına gelmiş zaten 
0 oy
(56 puan) tarafından
15 aylıkken annemle beraber kestik memeden. 3 gün mememi kapattım sardım iyice meme yok bak dedim gündüzleri. Gece annemle uyudu su verdi uyandığında. Sonra kaynanam yardım etti 1 haftaya unuttu
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Aynı haldeyim yıldım. Bıktım enzirmek eziyet. Acıdan duramıyorum . Yara bende de gecmiyor. 18 aylık benimki. Bıraktırsan bırakmaz. Su aralar gece vermiyorum sükür alıstı ama gündüz perişan ediyor.
0 oy
(129 puan) tarafından

Bnm 1 ay sütüm oldu nasıl sütun kesilmedi ne yapılması lazım kesilmemesi icin

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 98 göst.
4 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.
0 oy
3 cevap 224 göst.
26 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sumeyyey (1 puan) tarafından soruldu