0 oy
119 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (59 puan) tarafından
Ellerimde egzama oluştu kızlar ya muhafaza etmek zor oluyor doktor krem vardı ama fayda etmiyor dogal yollardan biseyler önerecek olan var mı 

3 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından

Denemediğim krem kalmadı hatta ellerim berbat olmuştu parmak aralarım fln yarıldı ilk kez bu kdr artmıştı iyicede artmıştı en son çare evde arko vardı onu

image

sürdüm şaka gibi ama geçti
(59 puan) tarafından
Bizde de var boyle işe yaradığını bilmiyordum hemen denicem ❤️
(7,791 puan) tarafından
İnan hiç bir egzema kremi işe yaramadı ellerim kapanmıyodu kaç krem değiştik bi bu fayda etti sanırm bimden almıştım mutlaka dene canım
(59 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim :))
(7,791 puan) tarafından
Güzel haberlerini alalım
(59 puan) tarafından
İnşallah ❤️
-Reklam-
0 oy
(3,485 puan) tarafından
Bentonit kili alıp iç. Medikil marka. Araştır mutlaka. Bi arkadaşıma tavsiye etmiştim, çok kötüydü yara olmuş çatlamıştı elleri, şimdi tamamen geçmiş
(59 puan) tarafından
İlk defa duydum bunu. Aktarlarda bulabilir miyim acaba siz nerden bulmuştunuz
(3,485 puan) tarafından
Trendyol vs var. Aktarda var mı bilmiyorum
(3,485 puan) tarafından
Bi de skualen yağı kullanabilirsin, eşim için aldım onu da. Genel cilt bakımı için de uygun, hem yüzüne hem egzama için kullanabilirsin
0 oy
tarafından
Egzamanin çeşitleri var ama kurutmus beyaz dut beş altı tane bir bardak suyun içinde kaynat suyu egzama olan yerlere sur dutlarida ye inşallah şifa bulursun  canım çok geçmiş olsun 
(657 puan) tarafından
Ben yazacaktım. Tüm vücudunda egzama olan yeğenime annem dut banyosu yaptırmıştı bu şekilde. Çocuk çok rahatladı o banyodan sonra
(59 puan) tarafından
Mutlaka denicem tavsiyeniz için teşekkür ederim ❤️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
5 cevap 184 göst.
0 oy
0 cevap 115 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenses BEYZA'M (505 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.

413,362 soru

12,445,113 cevap

46,132 kullanıcı

Kategoriler

...