Kızlar eşim bebeğim ilk doğduğu zamanlar çok yardım ederdi hamileyken de öyle herşeyi beraber yapardık ev işi yemek falan bebeğim doğdu ilk zamanlar bu durum devam etti daha sonra bebeğim büyümeye başladı bana olan tavrı yardımı falan bitti neyse ben çok aldırmadım bu duruma daha çok hareketli değildi bebeğim çünkü kendim yapıyordum her işi ama şuan 11aylik hiç yerinde durmuyor bebeğim sürekli peşimde tuvalete bile gidemiyorum bazen altıma bile kaçırdığım oluyo o derece ben evde atıştırmalık biseyler istedim sen işteyken yemek yapmıyorum atıştırmalık biseyler al dedim bana demedigini bırakmadı neymiş herkes evinde yapiyomus hem çocuk bakiyolarmis hem her işi yapıyorlarmış cidden öyle mi bı ben mi yetişemiyorum herşeye evimi temizliyorum sürekli her gün yemeğimi yaparım eşim işten gelene kadar bebeğime bakarım ki bunları yaparken bile bebeğim tepemde olur uyur benimle uyur ben uyumazsam onunla uyumaz iyice bana alıştı ee ben nasil kurabiye poğaça falan yapicam bebeğimi veriyorum bak yapayım işlerim var diye bakmiyo peşime geliyo bana sesleniyo geliyo diyo durmuyo diye ben mi bibyerde yanlış yapıyorum beceremiyorum herşeyi sizler yapabiliyomusunuz bebeğinizle böyle işler sürekli