Orta okul zamanında müdür ile evli ingilizce öğretmenimi yakalamistim uygunsuz şekilde sonra susayım diye hediyelere boğmuşlardı beni ilkez ozaman ingilizcem 5 gelmişti
Annemle babamı
Abimle yengemi
Dayimla halamı (karı koca)
Amcamla yengemi
Lanet gelsin hepsi beni buldu psikolojim bozulmuştu ya 1 ay eşimle hiçbirşey yapamadık
Bizim ilçede bi deli vardı biz de baya küçüğüz kapının önünde arkadaşımla kum oynuyoruz düşün yani deli adam da uzaktan bize gel gel yapiyor biz de çocuğuz ya ne bilicez mahallenin delisi zaten diyip peşinden gittik o gidiyor arkasından biz gidiyoz ne akla hizmet işte ama baya uzak mesafe tam yaklaşmıyoruz adama her neyse bi apartmana girdi merdivenlere çıktı biz de kapının orda diyeliyoz ne diyecek ki diye yakın değiliz yani yine sonra pat diye çavuşu açmasın mi aman allahim o görüntü asla gitmiyor gözümün önünden ve çok korkmuştuk hemen kaçtık ordan
Kaçmasaydık yakalar mıydı bizi bilmiyorum ama çok tehlikeli işler yapmışız diyorum şimdi
Kayınbabam kaynanamı ellerken gördüm cilveleşiyolardı
Bu gün akşam saat 7-8 evden bahçeye çıkarken kapıyı bi açtım. Kaynım üzü kapıya doğru pantolonunun önünü açmış . Ne yapmaya çalıyor bilmiyorum çoçukda değil yani 20 yaşında. Hep küçük diyorumda, herşeyi anlayacak yaşta yani
1,486,347 soru
24,299,954 cevap
344,000 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın