Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kaynana torununu görme hakkı nedir sizce
0
oy
336
göst.
20 Temmuz 2022
Diğer
kategorisinde
Simsek21
(
1,584
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar ben kaynanamla konuşmuyorum görümcem diyor sen asvmesende torunundan ayıramazsın filan çocuğumu da sevdiğine inanmıyorum sevgi ye dair hiçbirşey görmedim ne maddi ne manevi doğum yaptım iki zıbın almış gelmiş benim arkadaşlarım bile yüz iki yüz para getirdi neyse ben içimden gelmiyor kızımı göstermek sizce haksız mıyım.
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
12
Cevaplar
+4
oy
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çocuğu gelırken babamızın evinden getırmedgımız ıcın kendı annemızde ne hak görüyorsak aynı sekılde esımızın annesınınde hakkı var, onunda canının parçası gosterıp göstermemek gıbı bır seçenek olamaz
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
20 Temmuz 2022
Dlksngl
(
1,848
puan)
tarafından
cevaplandı
Canım babanesidir istediği zaman görsüm sevsin bbeğin babane sevgisinden kayınvaliden torun sevgisinden mahrum kalmasın, gerçekten sever yada sevmez bilemeyiz ama sen hakka girme evladına zarar gelmeyecek ölçüde istediği zaman görüştür karışma bence
20 Temmuz 2022
Simsek21
(
1,584
puan)
tarafından
yorumlandı
Niyeyse ben babaannenin böyle bir hakkı olduğunu düşünmüyorum uzmanlar bile çocuğun babaannesi olmasa bi kaybı olmaz diyor
20 Temmuz 2022
Sgb
(
2,014
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne saçma bi düşüncedesiniz kendi annenizede göstermeyin o zaman onda da bi kaybı olmaz
20 Temmuz 2022
Dlksngl
(
1,848
puan)
tarafından
yorumlandı
O uzmanlar oturup önce sizin vicdanlarınız neden bu kadar eksik olduğunu neden bu kadar acımasız olduğunuzu sorgulasınlar
20 Temmuz 2022
ikbal
(
50,783
puan)
tarafından
yorumlandı
hangi uzman demis kiz onu tamam sana eziyet ettiyse gostermek istememis olabilirsinde bir cocukta anane babanne büyük yasli kavramlarinida bilmeli gidip gelmeli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
Amine su
(
3,419
puan)
tarafından
cevaplandı
Onlar görme hakkı elbette ama bende konuşmuyorum onlarda istemiyor görmek evlerinede göndermem çok isteyen evime gelir görür
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
Manas
(
1,042
puan)
tarafından
cevaplandı
bende konuşmuyorum şuan ve onlara gitmiyorum kaynanamin numarasını bile engele aldım.kaynanam benim evimde bana bağırıp ağzına geleni saydı 2 buçuk yaşındaki kızım buna şahit oldu anne sana niye bağırdı sevmiyorum artık onu dedi düşün
20 Temmuz 2022
BirmelekAnnesi
(
386
puan)
tarafından
yorumlandı
Şunu yaşasam üstüne atlardım o anda. Kızıma kimse böyle birşey yaşatamaz.
20 Temmuz 2022
Leylaanalaygmail.com
(
19
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kayinvalidem ve görümcem bir olup beni dövdü 1 hafta önce 10 aylik bebeğimin gözü önünde o yüzden asla göremez kokusunu bile alamaz..
20 Temmuz 2022
Manas
(
1,042
puan)
tarafından
yorumlandı
kaynanamı allaha havale ettim. şüphesiz Allah en iyi bilendir
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Tabiki gorebilir, evet senin cocugun ancak onun da torunu. Bu tip durumlarda yetiskinlerin kavgalarina cocuklari karistirmama taraftariyim ben.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
Cyln76
(
618
puan)
tarafından
cevaplandı
Gorumcen haklı cnm benim kaynanamda oğluma sadece 1 süveter dikti odur kızım olunca hicbirsey almadı birlik oturuyorum diye kızımı oğlumun kiyafatlarle gecistirdim ama sevgi konusunda inanıyorum seviyor durumu yokmuydu desende gayette var ama almadı üzüldüm mu üzdü çünkü eşime çok düşkün güya ama görünen bu sen ne kadar anlasmasanda torunu bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Canım konusmayanlar gösteririm vs der o yüzden sallama fazla ben bir yıldır görüşmüyorum çok ciddi problem var aramizda sadece kayonbabam istediğinde gecen ramazan bayramında görüntülü aradı bir dakika gördü kızım durmadı zaten :) herkes kendi cocuguna sahip çıksa keşke... Kocana sinir koyma yeter bence
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
Pervinnntyln
(
448
puan)
tarafından
cevaplandı
Tabiki var hersey maddiyat degilesinizin annesi ... siz gormeseniz bile esiniz ile annesine yollaya bilirsiniz ... malesef bazen akraba oldugumuz icin bir cok insana tahammül ediyoruz ... dünya 3 gün ALLLAh c c rızası icin diyerek yapın bos veriin kötüyse de kendine olsun siz insanlığınızı yapın
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
Birkoalaannesi
(
504
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla şimdi beni linclerler kesin ama söylemeden edemiycem. Aklı erene,kendi kararlarını verene kadar ben kimle istersem onunla gorustururum. Bana zararı olan bir insanın çocuğuma da zararı olur. He büyüyünce kendi gorusmek ister ona bişey diyemem
20 Temmuz 2022
Simsek21
(
1,584
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
ikbal
(
50,783
puan)
tarafından
cevaplandı
bi sorun yoksa gormelide anneye onca kotuluk yaptiktan sonrada yok babannesi gormeli diye bişey olamaz insan olsun once
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Temmuz 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Haksızsınız illa bişey almadı diye sevmediği anlamına gelmez görmek sonuna kadar hakkı sonuçta oglunun evladı nasıl ki sizin anneniz görüyorsa oda görmeli babanne anneanne dede sevgileri önemli
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
10
cevap
464
göst.
Uygunsuz sitelere giren babaya çocuk görme hakkı verilir mi
9 Ekim 2022
Aile
kategorisinde
Gamzenur25
(
410
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
8
cevap
407
göst.
Kaynana kayinbaba torununu özlemezmi ya
10 Ağustos 2022
Aile
kategorisinde
CEYLAN BILGI
(
118
puan)
tarafından
soruldu
kayınbaba
dertleşmek
dertleşmek_konusmak
kaynana
+1
oy
25
cevap
807
göst.
Torununu arayıp sormayan kaynana kayinbaba var mı?
17 Mart 2022
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
9
cevap
305
göst.