0 oy
154 göst.
Diğer kategorisinde (1,169 puan) tarafından
14 aylik6 aydan beri hazir suyu kaynatip veriyorum doktorumuz boyle soylemisti jala oyle devam ediyorum siz nasil yapiyirsunuz

6 Cevaplar

0 oy
(8,399 puan) tarafından
Hazır su kaynatmiyorum artık 11 aylığız direkt öyle iciriyorum
(1,169 puan) tarafından
valla su vermeye başladığımdan beridir kaynatip veriyorum doktorumuz oyle soylemisti oylede devam ediyorum iste gecenlerde disaridayken suyu yoktu hazir su aldim icirdim kafama takildi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden kaynatiyorsunuz ki benim bebe şuan 6 aylık birkez kaynatıp soguttum verdim icmedi normal su verdim baya içti bende daha kaynatmadim
tarafından
Geline bak hele
tarafından
Hshshsh çok tuhaf gelinin var esmaaa normal hazırladığım şeyleri yemez bizim yemekleri yer
tarafından
Kendinize yaptiklarinizdan baharatsiz ver
(1,169 puan) tarafından
valla su vermeye başladığımdan beridir kaynatip veriyorum doktorumuz oyle soylemisti oylede devam ediyorum iste gecenlerde disaridayken suyu yoktu hazir su aldim icirdim sonra aklima takildi ne zmana kadar boyle kaynatmaya devam edicem diye
0 oy
(4,286 puan) tarafından
Ben 1 yaşını geçmişti ondan sonra kaynatmadan hazır su vermeye başladım 
(1,169 puan) tarafından
daha doktoruna gidip sormadim ondan daha kaynatmaya devam ediyorum valla
(4,286 puan) tarafından
Bende sormadan bıraktım az az verdim bi sorun olmayınca devam ediyorum
0 oy
tarafından
Doktorum emekleyene kadar demişti, "emekleyince nasılsa artık her şeyi yalayacak, sen ne kadar engellesen de" diye
(1,169 puan) tarafından
ya oyle tabi ama bizim doktor oyle diyince hala kaynatmaya devam ediyorum evde sknti yokta bazen disarida falan olunca sknti oluyor suyu bitince faln strese giriyordum
0 oy
tarafından
Hiç kaynatmadim arıtma suyu zaten 
(1,169 puan) tarafından
valla canm birak aritma suyunu bn hazir suyu kaynatip iciriyorum aritma suyunu faln hic veremezdim herhlde
0 oy
(51,903 puan) tarafından
bebekken kaynattimda dagdan aliyoruz suyu sonra kestim kaynatmayi
(1,169 puan) tarafından
himm bn hala devam ediyorum ama skldim yavas yavas birakabilirim sanirim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
19 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,049 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 106 göst.
5 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 190 göst.
7 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zbasmmr (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,043 göst.
21 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,327 soru

12,381,927 cevap

43,280 kullanıcı

Kategoriler

...