0 oy
928 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (15 puan) tarafından
Kızlar görümcem 15 yaşında temiz değiller zaten ama kayınvalidem az sizde dursun diye yolladı bize 1 buçuk yaşında kızımın baktım kafasında bit var dünyalar basıma yıkıldı seninkine de bakayım dedim görümceme göstermedi ben de varsa ilaç alırız dedim baktım bit taramış yürüyorlar kusucam şimdi insan kızının bitli olduğunu bile bile gönderir mi ya saçını falan ammesi tarıyor kesin görmüştür yani çok mutsuzum şimdi bütün evi silmem mi gerekir bana akıl verin nasıl temizlik yapmalıyım 

27 Cevaplar

+1 oy
(3,102 puan) tarafından
Bit eve gecmez.abartma kizi geri yolla anasina sende kizini temizle.onun ayina gore bit spreyleri vardir
(3,563 puan) tarafından
Bu şekilde katı yorum yerine daha makul bir yorum yazsan olmaz mı arkadaşım?  Eve geçmediğini demek ki bilmiyor kadın ki sormuş ters cevaba gerek yok.
tarafından
Ters cevaplamamiski. Neresi ters cevap . Haklı yani abartmış biraz
(3,102 puan) tarafından
Neresi tersmiş
-Reklam-
0 oy
(2,016 puan) tarafından
Nit ilaci al once cocuklarin kafasina dik beklet ince tarakla tara baktin gitmiyor kes saclarjni buyugun
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Skandal diyecek söz bulamıyorum.
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Hyr cnm bit ilaciyla yıka çocukları kendinde dikkat et. Bitleri temizle banyoda. Evi silmene gerek yok
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Bit eve yürümez. İlaç al yıka bacım. Yoksa hep tekrarlanır. 15yas büyük nasıl rahatsız olmuyor
(3,281 puan) tarafından
Bazıları olmuyor canım benim de başıma gelmişti hiç kimse dememişti kendileri de o kişiye yaklaşıyorlardı sonra da temizledik ettik de geçip gitmişti bütün herkes biliyormuş bana sadece banyo yapmıyor anası yıkıyor koskoca kız bide
(11,414 puan) tarafından
Aaa olır mu oyle sey piskolojisi mi bozuk onun. Yasıtları süslenip geziyor
(7,035 puan) tarafından
Kız sen başladı mı ise
0 oy
tarafından
Canım ilaç al temizle Kızının ve gorumcenin saçını birde yastık kılıflarini falan mutlaka yıka birde süpürge tut bitli olan sac yere dökülmüş olabilir çocukta gezinirken yine bulaşmasın iyyyy yolla gorumceni be ne o öyle 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kız bitin evde ne işi var saça bulaşır eve niye bulaşsın hamam böceği mi bu?
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Benim halamın kızlarındada çok olur öyle yollardı bize hep bana bulaşırdı seni çok iyi anlıyorum ama olan olmuş çaresine bak artık kızı da üzme bence o daha çocuk annesinin suçu
0 oy
tarafından
Bit eve bulaşmaz canım en fazla kızın üstüne attığı battaniyeye ve yastık kılıflarina geçmiştir 
0 oy
tarafından
Paranit alın şampuan hepiniz kullanın 
0 oy
(576 puan) tarafından
Kaynananı ara söyle, yolla geri anası temizlesin sen kendi bebeğinle ilgilen. Sana da bulaşması an meselesi. Arınamazsınız kolay kolay. Hala bitlenen varmış yaa şaka gibi 
0 oy
(1,327 puan) tarafından
O gorumceniz saçlarını vur sıfıra kalsın kel kizinada ilaç kullan iyi bir ceza olur onlara 
(1,071 puan) tarafından
O kızın ne suçu var ne kadar vicdansız bir yorum vur sıfıra saçlarını derken. Oda bir çocuk suç annesinde. Senin gibi yorum yapanlar çocuk büyütmesi yazik
(3,095 puan) tarafından
Bu ne biçim bı düşünce tarzı 15 yaşında kızın ne suçu var. Kızının kafasındaki biti umursamayan anne saçının kazinmasini mi umursayacak. Hee 15 yaşında aklı da eriyordur söyleneni gördüğünü anlaya bilir ama 15 yaşında ne verirsen onu alır. Demekki annesi temizlik anlayışı vermemiş. Kızda kapanmayacak yaralar açmaya gerek var mı. Otursun temizlesin demem ama Yollar annesine temizler. Bunun sorumluluğu annesinindir uğraşmak zorunda değil.
(1,327 puan) tarafından
Ay sen çok iyi annesin tamam en mükemmel anne seni git işine cevap yazma o zaman yorumuma
(1,327 puan) tarafından
Ya 15 yaşında dalgamı geçiyorsun herşeyi senden benden daha iyi bilirler kız kafasına baktırmak bile istememiş yani bitli oldugunu biliyor neyse ya size laf anlatmaya gerek yok
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben de bunu eltimdencekiyorum ya asla çocuklarının kafalarını ayiklamiyor  . 1.5 yaşında ve 6 yaşında bende de var insan bit derken bile içi urperirken bu insanlar benimseyip bunlarla yaşıyorlar.  Hayır yani küçük değiller ki ya anneleri sorumsuz tamam kız da küçük değil. Bende bıktım bitlerinden. Valla yattığı kalktığı ne varsa ayrı tut malesef 2 gün de eşyalardan yaşıyorlar. Sprey var koruyucu al sık ya da hakiki elma sirkesi. Saracoglunun kürü de var. Muhakkak hergun yıka ilaciyla yoksa baş edemezsin
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Bit kirlilikten olmaz. Bit bulaşıcı bi asalak sadece.. Sen görümcenden tiksiniyorsan gönder evine yani eczanede şampuanı spreyi satılıyor bildiğim kadarıyla çocukken banada okulda bulaşmıştı şampuanıyla 2 3 kere yıkadı annem geçti bidahada çıkmadı 
0 oy
(205 puan) tarafından
Ne kadar ayip ya biliyorsa gitmek istese gondermezsin.. yaziyi okudigumdan beri ben kasiniyorum.. iciniz rahat edecekse evi temizleyin ama eve gecmez.. bit ilaciyla evladinizi temizleyin sizlere bulasmadan.. bzim zamanimizda kolanya dokup ince taraklarla kafamiz kazinirdi dussunler diye simdi ilaclar kolaykik
0 oy
tarafından
Kendin ve eşin içinde ilac kullanın her ihtimale karşı
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Ayy yıllar önce aynı durumu ben uasamıstım amcamın kızının düğüne ya 1 hafta vardı yada 2 hafta komple hepimiz bitlenmiştik kimden geldiğini suan hatırlamıyoeum ama hepimiz temizizdir gelin bile bitlenmişti ne kadar bit geciren sey varsa hepsini denedik sonunda kurtulduyduk 
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Böyle bi durumda şeytan beni dürter saçinı kısacik kesip yollarim evine kizinada ilac al canim yazik kasirsa hep yaralar olur 
0 oy
(1,298 puan) tarafından
Bit saçta olur evi kırklamana gerek yok hiç mi bitlenmediniz anacım bu kadar büyütme al ilaç kullan gitsin görümcene de yap sevaba girersin belli ki kız yapamıyo anası da beceriksiz 
0 oy
(28,779 puan) tarafından
İlaç al biraz dikkat etseler kendilerine çocuklar için özellikle sorumsuz davranmışlar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 426 göst.
14 Haziran 2023 Aile kategorisinde 20002003 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,094 göst.
17 Şubat 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 608 göst.
13 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 801 göst.