Merhaba kizlar bugun de ben biraz bişeyler anlaticam isyan etmek gibi degil
Hamilelikten sonra agır bir hastalik geçirdim 1 ay yeni dogan bebegimi göremedim hastanelerde yattim resmen felçli gibiydim erken teşhis konulmasa felç geçirecektim neyseki erken oldu ozmn gögsüm dolu dolu kizim yok gögüslerim agriyor ozmn da kadin dogumda yatiyordum bitane bebekde çok agliyor Du annesinin sütü gelmemiş garibimin ben aldim ama aglıya aglıya o bebegi emzirdim kzimm dedim Allahım kimseyi evladindan ayırmasın çok zordu neyse hastaneden çiktim yürüyemiyorum Gine kizima bakamadim ah evladim sütümde gitti osira yani hmn hmn 2 ay kizima bakamadim en sonunda çabalarima karşi yürüdüm ilk yürüdügümde babama koşa koşa gidip sarilmiştim ki babam bana baktikça aglıyordu of çok kötüydü Allah kimsenin başina getirmesin.. Eşim ise bana hep destek oldu altimda kadar bakti yardim etti Allah ondan çok çok razi olsun..
Şimdi ayagim biraz uyuşuk rahatça yürüyorum diyer bacagim atar diye korkuyorum 4 aydir igne kullaniyorum kendime vuruyorum her vurdugumda canım acıyor sıkıldım artık doktor az bişey Gine var dedi dua edin bana ben Gine oyle olursam bebegime kim bakar hergun o acıyla uyanmak çok zor aklıma geldikçe deli olurum isyan etmedim hep dedim bu acılar benim günahimi döktü Allah bana belki bu şansi verdi belkide biraz dua edin bana bidaha oyle bşeu yaşamak istemiyorum..