0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (14 puan) tarafından
 Şimdi araba almak istiyoruz çünkü arabasız burda hiç bir yere gidemiyoruz eşimde alalım diyor araba bakıyor sürekli Bende çok istiyorum ama ailesi yüzünden bir yandan hiç istemiyorum çünkü aldım zaman kardeşleri babası eşimden  sürekli bir yere gitmek için isteyecekler bende hiç vermek istemiyorum bu yüzden eşimle tartisicaz  aramız bozulacak

Sonuçta ailesi zaten hiç birşeylerine hayır diyemiyor doğum yaptım kayinpederim eşimi yada beni arayıp gözün aydın bile demedi konuşmuyoruz da zaten 

10 Cevaplar

+1 oy
(848 puan) tarafından
Almayın o zaman
-Reklam-
0 oy
(5,208 puan) tarafından
O zaman paranız varsa başka birşey alarak değerlendirin derim 1 dönüm tarla dahi olsa
(14 puan) tarafından
Evet doğru söylüyorsunuz ama bebeğim 1 aylık burası küçük bir yer hastane uzak
0 oy
tarafından

Konusmuyosaniz neden araba isticekler canım ayrıca esin de  at gözlüklerini çıkarsın bi zahmet babam bana doğumda gözün aydın bile demicek sonra gelip benden araba isticek yaş mı diye sororim:D

(518 puan) tarafından
Bahar hanim annesine gitmesinin nesi ayıp yaa gerçekten bazi gelinler cok fena burda görüyorum ya annesi babasi gider tabikide gelinleri görüşmüyor diye ogluda silsin annesini babasini ee sende annesin damadin yada gelinin icin yavrunun seni sildigini düşün biraz empati
tarafından
Canım ben annesibe gitmesin demiyorum ki ayrıca benim kayınvalidem ve kayinperdirim ile aramda en ufak bir problem yoktur ben evde yemeğe beklerken eşimin gidip orda yemesi üzücü sadece keşke ailesi oğlunu çağırdığı gibi kızı da cagirsa hep beraber gitseler benim düşüncem bu eşimi davet etmiyorsa yemeğe benim ailem bende gitmem eşimi cignemem
(14 puan) tarafından
Kimse zaten ailesini silemez ama anne babası yumurta alır oğluna onun parasını bile ister böyle bütün borçları gevur gibi üstüne yuklemezler
(518 puan) tarafından
Ama orda ben yemek yapiyorum esim annesinin yemeklerini yemeye gidiyor yazmamis. Belki kizin isteği o yöndedir gitmek istemez kendisi bilir ama bir evlat ne olursa olsun anneyi babayi atmaz atmamali da nasil anne baba butun hatalariyla yavrularini bagrina basiyorsa ayni sey evlat icinde gecerlidir bence
(14 puan) tarafından
Benim ailem beni çağıracak eşimi cagirmiyacak istemiyecek eşim orda durmaz bile istenmediği daha nasıl gösterilir
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Alma o zmn insanın zoruna gider valla 

Bende dogurdum bebeğim kuvezde kaldı 20 gün hastanede kaldım bı kere bile kayınpederim beni aradı birlik yaşıyorduk hiç bir sıkıntı sorunumuzda yoktu bikac ay sonra baldizinin kızı üniversite sınavına girdi hem kızı hem annesini aradı bir sürü dualar etti bende dedim ben ölümden döndüm riskli gebeydim.oglum ölümden döndü beni bi kere aramadın dedi kocanı aradım dedim beni kocam ilgilendirmez sonunda dedi haklısın özür dilerim onlara iyilik yaramıyor 
(14 puan) tarafından
Bunlar da öyle altlı ustulu oturuyoruz hasta olurum bir ilgilenmezler bir bardak su bile vermiyorlar
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Sende başka şeyleri bahane et alma canm bak ben kaynanamla oturyorum canları gidiyor araba alalım evi böyle idare ediyoruz diyorlar yok diyorum evini bitirmeden olmaz kendisine de söyledim sen benden gizli araba al çıkar giderim dedim ev ihtiyaç 
(14 puan) tarafından
Onlar yüzünden herşeyden vazgeçiyorum çok pişman oldum aile apartmanina gelmekle gerçi ben istemedim mecbur bıraktılar
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Biz neden bse diyemiyoruz k.v sorunum yok ama araba lZm oldumu eşimi ararlar gel bizi fln yere götür diye kynmda üst katlarında oturuyor ona demiyorlr neden krisi izin vermiyo
0 oy
(14,124 puan) tarafından
Ee onlar sürekli isteyecek diye de kendinize istediğiniz bir şeyi lazım olan bir şeyi almaktan da vazgeçilmez 
(14 puan) tarafından
Öyle küçük kasa hiç birşey yok
0 oy
tarafından
Al arabayı kendi üstüne yap
(14 puan) tarafından
Zaten öyle olacak yoksa alicam
0 oy
tarafından
Eşinle baştan konuşacaksın misal bizde de kaynım arabasını satacakmis eltim nasıl olsa abimin arabası var onunla gideriz bir yere demiş yani bizim arabayı kast ediyo bende eşime dedim ben istemiyorum sana güvenip arabasını satıyor diye o da kardeşine demiş kendine araba bul diye 
(14 puan) tarafından
Benim eşim asla öyle diyecek biri değil afedersiniz ağzına etseler ağzını açmaz
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Ay nısı başıma geldi eşim araba aldi ailesi yüzünden kaza yapti şimdi de borçlardan çıkamıyor bana diyor sen bir şey yapmiyon napim yani sende al eline çekirdeği otur köşeye keyifle izle :D
(3,895 puan) tarafından
Boşver başı borca batarsa ailesi yüzünden hiç karışma.
(14 puan) tarafından
Gene sıkıntısını ben cekicem

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 429 göst.
7 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,785 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 2,432 göst.
28 Temmuz 2018 Aile & Aşk kategorisinde Büşraa (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 566 göst.
0 oy