0 oy
231 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Selam kizlar 21+4 haftalik hamileyim 1-2 haftadir vajinamda ara ara zonklama hisettim aradada igne batar gibi oluyordu bugun eltimin oglunun dogum gunundeydik az once geldik egilince birden oyle bir vajinamda zonklama hisettm ki anlatamam ara ara 3-4 dk kada bir zonklama girip geciyo ilk cocugumda erken dogum oldu sezeryan ama acaba bu cocukta erken dogucak acilmam mi oluyor diye dudundm esime soyledim o da iste gelemez maalesef ki devam ederse ben sabah gelince hemen hastaneye gidelim suan elimden birsey gellmiyor dedi birde indrarimi yapiyorum gibi hisediyorum batmayla birlikte 

6 Cevaplar

0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bilmiyorum ama inşallah normal dir
tarafından
Cok sagol cnm inss cok korkuyorum agladim hatta bu haftada boyle bisi hic normal gelmiyo
-Reklam-
0 oy
(352 puan) tarafından
CNım niye bilmiyorum ama bende aynı durumdayım ikinci bebeğim 32 haftalığız acı da hissediyorum sanki çok sıkışmış gibi batma vs de normal sNırım
tarafından
Evet ayni oyle ama cok aci veriyo ilk gebeligimde hic yasamadm bu durumu;( sanada cok gecmis olsn btnm
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Korkutmak istemem canımda ben onu hissettiğimde açılmam olmuştu ama enfeksiyondan olabilir bebek baskı yapıyodur yani illa kötü bişey olacak diye düşünme sabah doktora gidene kadar uzan iş yapma bişey olmaz Allahın izniyle
tarafından
Btnm enfeksiyonum aynen dedigin gibi vardi ama hic boyle batma hisetmedim enfeksiyonum gecsin diye fitil kullandm hic enfeksiyonum kalmadi akintim normale dondu bu agri birden basladi boyle 1-2 haftadir cok azdi 2-3 gunde bir oluyordu egilince ama bugun az once şok oldum kalakaldim birden o kadar siddetli zonklayinca cok agrim oldu uzaninca geciyo ama kalkinca sifdetli bi sekilde zonkluyo suan
(1,456 puan) tarafından
Uzun süredir oluyosa bebek baskı yaptığı içindir canım korkma. Artık büyüdüğü için daha çok hissediyosun
tarafından
İns bitanem o yuzdendir o yuzdense sorun bile degil bnm icin ama ilk gebeligimde hic yasamadm bu agriyi cok hareket ediyordum yuruyus yapiyordum bunda surekli yatiyorum boyle bi agri beni sasirtti
0 oy
tarafından
Benimde ilki erken dogdu ikincidr dedim inşallah erken dogmaz o agrılar bendede cok oluyordı sonuc bu daha erken dogdu bence doktora git canım haftan daha erken çünkü 
tarafından
Cok sagol btnm kac haftalik dogdu 2. Bebişin
tarafından
33bitti hemen dogdu canım 5gün küvezde kaldı
tarafından
Ayy cok gecmis olsun btnm benim ilk cocugum 27 bitince dogdu 1 kilo bile degildi nerdeyse ;(
tarafından
Oy kıyamam ya senin daha çok küçükmüş gittin mi hastaneye bu arada
tarafından
Evet cnmm detayli ultrasona da girdim cok sukur bisey cikmadi şuan iyi gidiyoruz dedi doktorum
tarafından
Cok sevindim canım saglıkla kucagına alırsın:)
tarafından
Allah razi olsun birtanem inssss
0 oy
(199 puan) tarafından
Aynıları bende de vardı 36.haftada sezaryen oldum preaklamsi başladığı için 

Baş aşağı olduğu için altta müthiş baskı hissettiğimi  söylüyordu doktorum hiç dönmedi kızım başıyla sürekli alta baskı yapıyordu 
tarafından
Ayy bnmde kiz ve cok assada ins ondandir ;((
0 oy
(14,126 puan) tarafından
Haftan çok erken kontrol olmalısın rahim boyuna da baktır 
tarafından
Cok sagol cnm

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 239 göst.
0 oy
5 cevap 115 göst.
0 oy
35 cevap 1,031 göst.
12 Mart 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 257 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kaavi (2,755 puan) tarafından soruldu

406,594 soru

12,196,207 cevap

36,737 kullanıcı

...