0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,362 puan) tarafından
Kızlar merhaba biliyorsunuzdur belki Annemle babam arasında problem vardı Ben de onlara Eğer bu tarz düşüncelerden çıkmazsanız artık ben İkinize de görüşmeyeceğim yoruldum ben sizden deyip birkaç gündür hiç konuşmadık onlar da beni hiç aramadı ilk zaman aradılar ama açmadın sonrasında aramadım bir daha şimdi akşam rüyamda gördüm Annem böyle çok kötü bir haldeydi Yani evi eşyası şu anda her şeyi sıfır ve çok güzel Rüyamda çok kötüydü durumu sonra bir sürü halalarım misafirler falan annem gile gelmişti Annem de Meğer Yani benim yan tarafına komşu olarak taşınmış ama bana yine haber vermemiş ve ben bunu duyup evine gittiğimde Gelen misafirlere yemek yapmış ama yemeğin içine Normalde annem her yemeğin sulu yemekleri et kadar normal şartlarda da, yemeğin içinde eti yoktu Ben de anneme kızıyordum Anne sen bana nasıl bunu söylemezsin Niye gelip bana haber vermiyorsun ya da gelip Kızım böyle böyle bir durum var misafirim gelir bana bir poşet versene yemege katayım demiyorsun deyip elimi alnıma koyup üzülüyordum çok takıldım acaba gerçekten sıkıntı damı yani maddi sıkıntıda olmaz biliyorum, ama rüyama çok takıldım ve uzuldum

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yani canm üzüldüm annenle babanın arasındaki sıkıntıya bence sen karışma. O kadın yıllardır babanızı çekmiş belki o nün da vardır haklı sebepleri... babalık eş olmak arasında fark var. Sen babanın size babalarına bak size karşı tavrına bak o ilişkiyi kendi hallerine bırak sadece annenle annesi kızlı dertleşmeye çalış..  senin bilmediğin aralarında bi sorun mu var onu sor. Ama annenden uzaklaşma.. belki o da üzülüyor böyle olsun istemiyor ama yani ne diyimki kuzum biz bile mesela esimizle sırf yeri geliyor bogazliyacak gibi oluyorsun fakat çocukların jcin susuyorsun bisey yok gibi davranıyorsun. Belki annende sizi böyle büyüttü. Birde bu yönden bak ve onların kavgaları yüzünden onlardan uzaklaşma daha çok üzülür. Ana dir sonuçta. Ne olursa olsun onların yokluğunu vermesin Rabbım çünkü o acının bi tarifi yok 

(2,362 puan) tarafından
Ya 25 yıllık evliler bildim bileli sıkıntıları var evet annemin de bbaaminda hataları oldu şimdi annem sürekli bosanicam bosanicam diyo Bn annemi tanıyorum bosansa dah a kötü olur babamın inadına diyo şimdide babamda çok uğraşıyor Bneimde artık sabrım kalmadı yeter diyo heryer de herkesin yanında demediği kalmıyor herkese o bunu yaptı bunu yaptı diyor madem öyle bksanalim diyolar bende kızdım ikinizde rahatsınız için bksanalim diyorsunuz sen erkekliğini sin kadınlığı i bil oturun oturduğunuz yerde dedim babamın maddi anlamda eli çok bol evde olduğunda annemde çok çok iyidir erkek kardeşim 22 yaşında altına 250 milyara araba aldı verdi bütün masraflarını babam karşılıyor ama işte yok geçmişinde video gördüm yok yok bilmem ne diyor annem bende diyorum ki bu adam tirci bildim bileli yapıyor şimdi mi sorun oldu
tarafından
Hayırlısı neyse o olsun canm. Bazen nazi insanlar der yasimjz başımızı almışız zaten ama bazıları da iste böyle. Ama hani burada da açıyorlar ya postlar kocam söyle yaptı böyle yaptı... Ya bisanacaksim anımda ya da annenin yaptığı gibi sürekli o konu da tartismayacaksin. Eğer kendine yediremiyorum anında bitmeli evlilik bence.
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
Taşınmak iyi değil sknti

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 753 göst.
18 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 817 göst.
13 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 923 göst.
4 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,204 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,812 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,253 soru

24,457,935 cevap

354,458 kullanıcı

...