Kızlar merhaba bu postu buraya açıyorum ama o kadar üzgün, o kadar karmaşık, o kadar değişik duygularla açıyorum ki kendimi nasıl ifade edeceğim bu psikolojiden nasıl çıkacağım bilmiyorum belki bana burda bizi korkuttun diyeceksiniz ama ben paylaşmazsam gerçekten paylaşıpta rahatlayacak kimsem yoktu.
Bugün hastaneye gittim kontörle saat 14:00civariydi 39 haftalik hamileyim kendi doktorum yoktu başka bir prof Dr yönlendirme yaptılar. Her neyse tansiyonum sınırda çıktı kan ve idrar tahlili vermem gerektiği soylenildi verdim. Ardından tahlillerin akşam saat 7 ve 8 civarı gibi çıkacağını ve almamız gerektiğini söyledi doktor, biliyorsunuz ki poliklinikler saat 4 te kapanıyor.. Doktorum da bana akşam mutlaka kadın doğum acilden tahlilerine bakılsın bir sıkıntı çıkarsa yatisini yapacaklar dedi tamam dedim. Her neyse Akşam saat 20:30'da ben e gidiyorum kadın doğum acil bölümüne durumumu izah ediyorum kesinlikle hiçbir şekilde bana bakamayacaklrini söylüyorlar... Hadiii onu geçtim de el vicdan orda nöbetçi bay doktor vardı doktorun bir bildiği vardı ki akşam oraya git bakarlar dedi mecburlar çünkü adı üstünde kadın doğum acilll!!! Her neyse kızlar ben ordayım zaten iyice doğum korkusu beni sarmıştı bir yandan tansiyonumun yüksek olması.. 1 tane suriyeli kadın 16 haftalik hamile düşük yapıyor o zaman psikolojim yerle bir korkudan gözlerim doldu onun acısını gördüm kendimdeymis gibi hissettim.. Allah korusun.. Her neyse her yer kan doktorlar kendi aralarında konuşurken duydum bebeğin kafası kadının vajina bölgesinde falan ,her yer kandi kızlar çok kötü davrandılar çok ardından bir Suriyeli kadın daha geldi kaç çocuğu olduğu soruldu 9 dedi düşük kürtaj var mı dedi var 1 tane dedi ohooo diyor ordaki çalışan stajyer mi her ne haltsa futbol takımı kuracak diyor kadınlarla bildiğiniz dalga geçiyorlardi. Kızlar ben gerçekten doğumdan korkmayan ben çok korktum eve gelene kadar kendime gelemedim. Ordakiler bana adam akıllı bilgi vermediler tahlilerin iyi git dediler ben şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten eşim çok sinirlendi 184'ü aradı şikayet ettiler durumu bildirdik az önce beni tekrardan aradilar durumunun nasıl olduğunu sordular ve ben hala o anki korkuyu atlatamadigimi söyledim bedenen iyiyim şuan bir ağrım sizim yok ama içim bı tuhaf...
Kızlar hakkınızı helal edin lütfen