Ayy aklima geldi bidaha utandim is cikisima kiz arkadsim almaya gelicekti marketin yan tarafina park etmis marketin onundede onun arabasina benzer araba camlar kapali ben direk bindim oturdum naber dedim anam bi baktim bi cocuk ayyyy yanlis bindim deyip direk inmistim
Düğün günü dış çekimde gelinlikle yüz üstü yere yapışmıştım kıpkırmızı oldum herkes bana bakiodu cok utanç vericiydi ondan sonra da çekimi bitirmiştik ben düştüm die
Benim değilde kuzenimin başına geldi kızı küçüktü bütün kuzenler toplandık salonda muhabbet sohbet kuzenimin kızı geldi bir elinde annesinin sütyeni bir elinde böyle alt iç çamaşırı ama ucunda zili var sütyeni gösterip bakiiin bu annemin memeleri alt iç çamaşırını gösterip buda zilli kilodu demişti biz kızlar olarak haykirdik ama erkekler çıt edemedi hahahah rezaletti işin sonunda eşiyle iyi kavga etmişler sen neden çocuğun ulaşacağı yerlere katiyorsun diye ay aklıma geldikçe halen gülerim) 2 yıl öncede kurban bayramı mangal yapıldı 2 eltim görümcem 2 kaynım kaynana kayın baba varız herkes sessizce yemeğini yiyor büyük eltim ekmeğe uzanayim derken öyle bir sesli gaz kacirdiki herkes dondu kimse bozuntuya vermedi ben kendimi zor tutum :) ayy çok kötüydü ya kızcağız hiç birşey diyemedi ayy felan yaptı yemeden kaçtı gitti :))
1,487,423 soru
24,315,738 cevap
345,010 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın