0 oy
755 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Bir kızım var ikinciyi istemiyorum ama eşim istiyor cocukla hicbiryere gidilmiyor. İki çocuk daha çok ozgürlüğümü kısıtlayacak gibi hissediyorum

43 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir tane kızım var bana kalırsa yeter ama eşim bir oğlumuz da olsun istiyor bakalım hayırlısı olsun inşallah 
-Reklam-
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Esime kalsa futbol takimi kurariz da 1 tane yeterli :))
0 oy
(1,794 puan) tarafından
İki çocuklu biri olarak diyorum ki tek çocuk hiç cocukmus. Kızım 3 yaşına giriyor tek Ken hayatimiz normal seyrindeydi. Oğlum 4 aylık oldu ama hiç birseu yoluna girmiyor kolik bebekti ağlamalar azaldı huysuzluk bitmedi . Annemde kalıyorum beraber bakıyoruz ne çocuklara ne de ev işlerine yetişemiyorum

Sağlıklı olsunlar da bir gün düzelir elbet ama ben bittim. Belki yaş farkı fazla olursa çok zorlanmazsiniz
0 oy
tarafından
6 aylık oğlum var çok zorlamadı beni şükür ilerleyen zamanlarda nolur bilmiyorum tabi ama buna rağmen tek çocuk diyorum eşim iki olsun yeter diyor valla gözüm kesmiyor çünkü çalışmak istiyorum evde durmak çok bunalttı beni gezme konusuna gelince gayette geziyorum iki çocukla zor olabilir ama 
0 oy
(11,936 puan) tarafından
Bemde hep tek diyordum kiiii süprizzz. Yicek ekmegi varmış dedim. Ama iyi ki olmuş. 
0 oy
tarafından
Birtane yetr bnce daha bugün konustuk aslında eşimde istemiyor sonra istiyor kendileri bakmıyor ya 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Çok şükür birtane var yeter 4_5 yıla kadar istemiyor 
0 oy
(137 puan) tarafından
O çocuğa bakacak olan sensin tamam eşinin de kararı önemli ama taşıyacak olan doğuracak olan bakacak olan sensin o yüzden  istemiyorsan esin istiyor diye bu yola girme.
0 oy
(13,796 puan) tarafından
Benim kız iki aylık oldu korunmuyorum inşallah bi oğlum da olur
0 oy
(735 puan) tarafından
Aralarında 4 yaş falan olsa sni çok zorlamaz hatta daha kolay olur diye dusunuyorm ama üst üste getirince yaş farkı da olmayınca inan çok zor. Insan bir yere gitmek istese gidemiyor rahat etmiyor vs 
0 oy
(10,084 puan) tarafından
Gönül 2 oğlan 2 kız ister ama bu ülke şartları ne yazık ki el vermiyo 
0 oy
(622 puan) tarafından
Yaşım henüz 22 ve 13 aylık kızım var valla öyle zor bı bebekki ne eşim ne ben 2.  Çocuğun lafını ne açtık ne de açarız gibi duruyor 
0 oy
tarafından
Bence iki ideal. Hem kardeşi olur yanlız olmaz diye düşünüyorum iki yaşında oğlum eşim aralarında çok fark olmasin demişti ve dört buçuk aylık hamileyim. 

Onlar büyük ve yine istediğimiz gibi gezeriz yani sadece bir dönem kisitlanma olacak oda olur artık:)
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Bende 2.yi normalde istemiyorum psikolojim çok yıprandı ama bebeğim az büyüsün Bi şekilde yapacağım çünki ilerde başımıza ne gelmicek belli değilsırtını dayabileceği kardeşi olmasını isterim 
0 oy
tarafından
Valla bu kocaya çocuk bu aileye torun verdiğin için pişmanım ne yalan soyleyim böyle olcakarini bilseydim bunu da yapmazdım ikinci çocuğun konusunu bile acmiyorum
0 oy
tarafından
Tek çocuk en güzeli bu zamanda 
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla şu devirde kardeş hikaye herkes kendi cikarinin peşinde. Evlattan hayır beklemekte hayal. Bende tek çocuk taraftarıyım ama iki kızım var şükür Allah'a:). İnsan kendini bilir 1 tane ile kafan rahatsa fazla zorlama 
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Biz tek çocuk diyorduk kızımız var tam rahata etmiştik 2 yaşında kızım rahat rahat geziyorduk derken oğlum doğdu daha 3.5 aylik :) 
0 oy
tarafından

3 çocuk :D:D Ben yandım siz de yanin:P

0 oy
(5,487 puan) tarafından
Bende istemiyorum bana zor ama kızıma daha da zor olacak maalesef kardeşiz olmak. Bende kararsızım 

İlgili sorular

0 oy
41 cevap 666 göst.
3 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,680 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 927 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,021 göst.
26 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde eymenim02 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 521 göst.