0 oy
538 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Hanımlar kaynanam lohusaligimi burnumdan getirdi şimdi hala ktoplaamıyorum kendimi toplayamiyorum kendisi ile konuşmuyoruz zaten size sorum bebeğim beni emmiyor sutumu sağıyorum hergun ağlıyorum iyi değilim malesef bu durumdan bebeğim etkilenmesin die bebeğimi sütten kessem mi etkilenir mi benim ruh halimden basına gelen varmi

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu kaynanalar hep boyle sanrm bzmki de benm lohusaligimi burnumdan getrdi o kdr aglatti ki soylemedgm seyleri soylems gbi yapti yalandan agladi zirladi ben istemyrm felan dedi sanki biri ona oyle demis gbi oglunu doldurdu bzm aramzi acti. Isin garip tarafi ne dersem deyim kendmi inandiramiyrm o mu lohusa ben mi anlamadm esim bile annem kac yasinda kadin yalan soylemez oyle hissettrmissin felan diyor her kawgada annesnin yaninda oluyor kendmi o kdr tek hissedyrm ki allahtan uzakta ama o zmn bile yetisiyor telden. Ne olacak boyle bilmem. Sen de kafana takma onemli olan bebegin boswer allaha hawale et ben oyle yapiyrm o kdr uzuldum ki beddua etmezdm artk ediyrm bebekli kadin bu kdr uzulmez yaptklarini ceksinler ins 
(85 puan) tarafından
Kuzum deme öyle yuvanızı hiç bozma boşver ne hali varsa görsün dile bile getirme inşllah doğruyu görurler ben yalnizim canim destekcim yok annem o gun diyo ki akrabalar ne der git konuş yani
tarafından
Doguma geldi ya sozde cok heweslenms torun felan bnm dogum normaldi ama gunum doldu bebek iri diye suniyle sbh baslatcm dedi doguma yuruyerek gule oynaya gttm yani sbh 9da yatisim yapildi 6 saat suniyle acildim 3te doguma girdim o surede bile full uyudu hastanede koltukta dusun hani gece uyuduk uyandk kahwalti yaptk sbh gttk ne ara uykun geldi de uyuyosun bide 6 saat dayanamadin mi dimi ama esim ne olursa ne yaparsa yapsin gormuyo onun hatalarini. Sozde destege geldi annem olmasa ne faydasi olckti ben orda suni yiyorum acidan kiwraniyorm gelip destek olcagina hokur hokur uyudu daha cok sinir oldum aci cekerken o yattkca. Esler boyle iste ailesini hep kendi ewinden onde tutuyo gercek ailesi onlar ben sanki bu ewde misafirim gbi. Kan bagi oldklari hep bnden önde ama yalandan bana diyo kizim sen snra annem he cnm he laf baska icraat baska. Artk bnde biktim bnde kendi ailemi öne tutmaya karar werdm arada bnde onu gercek ailem gormedigimi hissettrcm bide bole denicem empati yapmayi denetcem hislerimi anlatarak gosteremyrm
(85 puan) tarafından
Canım benzer seyleri benim kaynanamda yaptı gerçekten sana benden tavsiye kuzum eşinle kötü olmamaya bak bizim yaşadıklarımızda böyle devam etmez feraha ereriz insAllah Sende benim gibi içinden atamıyorsun belli ama ben atmadıkça takıntılarım artti yani sans benden tavsiye düşünemeye bak dusundukce farklı boyutlara geliyor yani ben öyle oldum
tarafından
Insani ruh hastasi yapar bunlar war ya en son biz gidince rahatlarlar. Inceldigi yere kdr gider belki ben gidince daha kiymetli olurum boyle yanlarinda durdukca hic deger gormuyosun cnku. Dayanabldgm yere kdr artk cok da umrumda diil bazen dusunuyrm kadin boşan bundan dese belki bosanmak bile ister ondan bile supheliyim
(85 puan) tarafından
Sakın canim oyle şeyler düşünme boşver bak gerçekten eşine yansitma
-Reklam-
0 oy
tarafından
su ve uyku cok iyi süt yapar  dinlenin bol bol 
0 oy
tarafından
Öff ayni pislik bendede var logusaligim.burnumdan geldi allah bildigi gibi yapsin affetmicem hicbirzaman onu o kadar kinlendimki inim inim inlese bakmicam yuzune
(85 puan) tarafından
Ne isterlerki lohusa insandan
0 oy
tarafından
Sevmediğin bir kişi yüzünden bu kadar bu denli üzülmene de, Rabbimin sana mucizevi hediyesi olan sütüde kesmene gerek yok. Ne yaşadın bilemem ama insanları biraz ya yok sayın yada duymayın ki sağlıklı kalın, eminim zor şeylerdir bu derece düşünüyorsan ama buna izin verme. O kim, bir başkası kim ki seni böyle üzecek, bebeğini sütten kestirecek. Bebeğini ve kendini önemse. 
(85 puan) tarafından
Benim üzüntümden etkilenir die korkuyorum Allah korusun yoksa hiç kesmek ister mi anne yavrusunun sütünü Rabbim herkesin yardımcısı olsun canim
tarafından
Elbette etkilenir huzursuz olur annesi hissediyor seni, önce kendinden başla ikiniz içinde boşver eşinden başka kişileri ev dışı insanları çok önemseyip düşünüp kendini hasta etme, sana olan olur Allah korusun. Sen iyi olursan bebeğin iyi olur.
(85 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun inşallah kafamdan atabilirim Rabbim bizlerede bebeklerimize de sağlık versin insAllah
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Sakın sutten kesme kafanada cok takma dile getir icine atma benim kaynanamda herseye karismayi cok sever ben evlendigimden bu yana bana karismasin die mucadele veriorum en nefret ettigim seydir bana nasihat verilmesi ve bana karisilmasi ben bu yasima kadar anneme babama eyvallah dememisim kafama gore takilmisim bide o mu beni yonlendirecek valla dogum yaptigimda bana karismaya kalkarsa hic susmam simdi sadece yaptirmak istedigi seylere hayir diorum kesiorum hayirim evet olmaz hep der bana ne kdr inatcisin die evet inatciyim kndi huzurum ozgurlugum kararlarimi kendi basima almak icin inatciyim buna kimse karisamaz kimsenin hayatini yonlendirmesine kararlarina karismasina izin verme 
(85 puan) tarafından
Canım en iyisini yapıyorsun ben yapmadim da noldu keşke bastan mesafemi koysaydim yapmadim çözemedim kadını tek kaynanam yokki görümce soytarı die durum bile koymuş Allaha havale ediyorum artık elimden hiç bisey gelmiyor
(5,908 puan) tarafından
Elimden birsey gelmior degil sende bir ana babanin evladisin ve kimse seni hor gorup kotu muamelede bulunamaz tavrini koy soyle kndini ezdirme birak sevmesinler onlar sevse ne olacakki sanki ama sen ozgurlugunu koru benim kaynanam beni ben oyleyim himayesi altina alamior die sevmior biliorum sevior gozukuor umrumdami degil sen kimsinki beni yonlendireceksin herkes haddini yeri bilsin ben haddimi yerimi biliosam onlarda bilecek ha kavga ediormuyum hayir ama boyle yap soyle olsun dediginde hayir boyle yapcam hayir gelmicem yok istemiorum diorum bunlari diyebilmek cok onemli
(85 puan) tarafından
Canım şimdi konuşmuyoruz ben uzaktayım zaten numalarini filan sildim hep böyle ne olur sonumuz bilmiyorum hic keşke bastan yapsaydım keske
0 oy
(659 puan) tarafından
183 ara kuzum sana sozel yardım edebilirler destek hattı bır konus ıstersen yada bı psikiyatriste  konus bazen ıhtıyacı oluyor ınsanların beden gıbı ruhunda  doktora  ıhtıyacı var
(85 puan) tarafından
Ücretsiz mi canim arayim bari
(659 puan) tarafından
Ucretsız kuzum
(85 puan) tarafından
Allah razı olsun canim

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 257 göst.
27 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,356 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.