Ohh pasama bak ne şiş yansın ne kebap, hem calis hem cocuga bak hem de ev yemek iyiymis ,kendide isten gelsin kose yastigi gibi bi kenarda otursun,hic adil degil, erkeklerin su tavirlarina sinir oluyorum, benimki de ilk evlendigimiz zamanlar oyleydi hic biseye elini surmez ,ben hem iste hem ev isi hemde maddi acidan ayni sen gibi onu dara sokmazdim, borclari vardi evin cogu masrafida bendeydi, sonra baktim tum yuk ustume kaldi, bi de demezmi bu boyleymiste yapamazmista, en son patladim bigun bagirdim cagirdim gozum dondu, bosanma konusu gecmedi ama biraz daha canımı sıksa o da olacakti, o zamandan sonra daha dikkatli herseye yardim etmeye calisir
Eminim sen de bu zamana kadar cok sesini cikarmamis duzenimiz huzurumuz bozulmasin demissindir, bosan diyemem bebeginde varmis, aile icinize bilemeyiz tabi ,otur mantikli dusun esinle konus bagir cagir ustune yuri gerekirse , baktin olmuyo o zaman bosan derim, dunyaya bi kere geliyoruz kimsenin kahrini cekmek mecburiyetinde degiliz, isinizde varmis, nafaka da alirsiniz, gorsun bakalim o zaman nasil oluyomus