0 oy
206 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
kizlar antalya ya tasinali 2 gun oldu bugun esimin akrabası geldi yuksek giriste oturuyor bnde dördüncü katta burada ucan hamam bocegi fln cok olur diyor gerçekten varmi kizlar asiri korkarım o bocekten ne yapabilirim 

5 Cevaplar

0 oy
(2,362 puan) tarafından
Nerde oturuyorsun ben kumlucadayim Müstakil evdeyiz çok yok ama ara sıra denk geldım 
(181 puan) tarafından
Muratpaşa canim aşırı tedirgin oldum yüksek katmi gordugunde ne yaptin ilaclattinizmi
(2,362 puan) tarafından
Yok canım ya okdr kötü değiller ki zararı yok ses çıkartıyor çıkmaya çalışıyor oraya buraya vuruyor kendini çıkmaya çalıştığından am a bizim bura ormanlık olmasına rağmen yazdan beri iki sefer gördüm sedece bizim bura ormanın dibi yılan akrep çok oyuzden de alıştım Bn beş yıldır buradayım istnbldna geldim gelin olarakll
(181 puan) tarafından
aşırı huylanirim çocukluktan gelen bir korku ne yapacagim yaa asla alisamam bnde İstanbul dan geldim
(2,362 puan) tarafından
Fobi olunca kötü tabi bende minicik de olsa orumcekten nefret ederiml
(852 puan) tarafından
Kiz bizde müstakil sizde şöyle küçük kertenkele geliyor mu ya
-Reklam-
0 oy
(2,781 puan) tarafından

Kadın niye yalan söylesin ki varki var diyordur :)

Pencerelere sineklik yaptırabilirsiniz. 

(181 puan) tarafından
yalan söylüyor diye agzimdan bir kelime ciktimi yüksek kata cikarmi yasayanlar bilir diye soruyorum
(2,781 puan) tarafından
Gerçekten var mı? Diye sorduğun için dedim ve gülücük koymuşum.
0 oy
(24,251 puan) tarafından
Hamam böceği çok evet. Ucani da var sanırım. Tel yaptirin evinize en iyisi 
(181 puan) tarafından
yaa cok sıcak hangi birine yaptiracaksin birsuru cam var balkon kapisi surekli çocuklar açıyor canim
(24,251 puan) tarafından
Hepsine yaptıracaksanız dostum. Biz öyle yaptık rahat ettik. Aslında biz böcekten değil sivrisinekten mahvoldugumuz için taktirdik. Antalya'ya yeni tasindiginiz için klimanız olmayabilir. Yakında burda klimasız yaşamanın imkansıza yakın olduğunu da görürsünüz. Klima çalışınca mecbur camlar da kapatılıyor odada
(181 puan) tarafından
ilk klima aldik ama evet klimasiz durulmaz hamam bocegi vs. gorursem hemen sineklik yaptiracagim canım
0 oy
(3,594 puan) tarafından
3 hafta önce binayı bahçeyi ilaclattik.

Dun ne göreyim balkonda 2 tane koca koca hamambocegi migdem kalkti hemen yöneticiye mesaj attım resim attım bizde bıktık uçarak geliyor dedi of delirdim ya iki tane ufak bebek balkonda oynuyordu bide 

Siz nerdesiniz canim hosgeldiniz bu arada 
(181 puan) tarafından
Muratpaşa canim aşırı korkarim huylanirim gorsem fena olurum o derece yani yüksek kattamisin
(3,594 puan) tarafından
3. Kattayim bizde varsak tarafındayız sen ilaçlat evi gecen sene ilaclattik giren hamam böceği saniyede oluyordu
(181 puan) tarafından
yeni tasindim canim ya sineklik yaptiracagim yada ilaclatacagim offf
(24,251 puan) tarafından
İlaç kısa süreli çözüm dostum sineklik taktırın.
0 oy
(852 puan) tarafından
Bende Muratpaşa da oturuyorum. Tek yaptır eve. Burada böceği de girer sineği de 
(181 puan) tarafından
tek yaptir ne oluyor canim ust katada girermi
(852 puan) tarafından
Kiz tel yaptır dicektim yanlış oldu
(181 puan) tarafından
tel dedigin sineklik demi canim
(852 puan) tarafından
Evet canim sineklik her odaya yapman lazım.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 137 göst.
12 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 207 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elvan00 (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 278 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.