0 oy
728 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Hep çocuğuna vuranları dövenleri kınardım ben asla yapmam kıyamam derdim ki gerçekten yapmıyordum ama eşim 10 gün oldu balıkesire gideli huyu suyu çok değişti artık bizimle ilgilenmiyor para bile göndermek istemiyor bende depresyona girdim asla kıyamadgm cocuguma istemsiz bi şekilde vuruyorum zaten çocuğu da kendine bağlamış o gittikten sonra iyice huzursuz huysuz bisey oldu arkadaşlar of ya bu aralar neden herşey üst üste geliyor napacam ben :((  Çalışayım kafa dagtym desem sürekli bana yapışık adım attrmayan babasından sonra bende gidecem diye Bana nefes aldırmayan yapışık gibi tuvalete bile benimle gelen  cocuk la nasıl çalışayım delirecek gibiyim :(((((((((((

20 Cevaplar

+6 oy
(15,824 puan) tarafından
Farkindaysan çocuk babasi gitti diye bir travma yaşiyor. Sende ona vurarak bu travmasini daha da derinleştiriyorsun. Çocuğun suçu ne peki. Kocan yoksa sen daha fazla saril yavruna. Onu cezalandirmak yerine ben yanindayim seni birakmam mesaji ver. 
-Reklam-
+2 oy
(14,501 puan) tarafından
Kocaya kızıp hırsını çocuktan çıkarma.

Hepimizin çocukları yaramaz .

Evet ses yukseliyo zaman zaman ama vurma.

İnsanın eli 1 defa alissq artık hep dover
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
+2 oy
tarafından
Siz 10 günde yasadiklarinizdan depresyona girdiğiniz iddia ediyorsunuz, küçücük çocuk nasıl kaldırsın bu yaşadıklarını? 

Soyledikleriniz baştan aşağı bahane.Esinize kızıp hırsını çocuktan çıkarmayın.
(3,666 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(8,395 puan) tarafından
Ne olursa olsun çocuğuna vurmak zorunda değilsin 
(249 puan) tarafından
Asla yapmazdm ben ama herşey üst üste gelince insanın sabri kalmıyor:(
0 oy
(1,450 puan) tarafından
10 günde nasıl değişti kız bence senden uzak olduğunu için sen yalnış anlamışsındır duyguların karışmış ama asla çocuğa vurma lütfen yazık 
(249 puan) tarafından
Ya normalde hiç vurmam zaten çocuğu ben şımarttm bu kadar ama şimdi elimde olmadan bazen dayanamyom:((
0 oy
tarafından
Çocuğun ne suçu var ki canım ona tutunup daha iyi bakacağın ilgileneceğin süreçte ona kötü davranma kendine gel evladın her şeyden önemli koca gider yeri gelir yerine yenisi bile gelir ama evladını iyi yetistiremezsen onu kaybettin bil,dik dur,güçlü ol bebeğine odaklan 
(249 puan) tarafından
Hazmedemiyorum bu yapılanları cidden ben onun çocuğuna bakaym onun ettiğine bak :(((
(4,424 puan) tarafından
Çocuk sadece kocanın mı?? Sen bu düşünce de olursan çocuğa daha çok vurursun babası tarafından terk edildiğini düşürün bir çocuğun birde anneden şiddet görmesi yetişkin insan olsa kaldıramaz
tarafından
Hayır böyle düşünme sen kendi çocuğuna bakıyorsun o da babalık görevini ister yapar ister yapmaz olur da yapmazsa hem anne hem baba olacaksın onun sana bıraktığı acıyı masum çocuktan çıkarma
tarafından
"Onun çocuğuna bakayım" mi? Demek eşiniz kazara sizden bosansa, siz çocuğunuzu sallandirirsiniz.
(597 puan) tarafından
Ne demek ben onun çocuğuna bakayim.bazen ne okuyorum ne biçim düşünenler var diyorum.yaa o senin çocuğun yarin bir gün boşansan onun çocuğu deyip çocuğu da birakirsin sen. Annesisin tabiiki bakıcaksin
(657 puan) tarafından
Çocuğunuzu onun çocuğu olarak gördüğünüz sürece dövmeye devam edeceksiniz. Şiddeti günden güne artacak emin olun. Benim çocuğum aşamasına geçtiğinizde bakış açınız da değişir diye düşünüyorum.
0 oy
tarafından
Her strese girdigimizde çocuğa vurursak ohoooooo o çocukta psikoloji kalmazki
(249 puan) tarafından
Aslında çocuğa bunu yapan ben değilim babası çünkü o beni mahvetti :((
tarafından
Babası nerde
(597 puan) tarafından
Sen böyle kendini hakli çıkarmaya çalışıyorsun çocuğu babasi terk etmiş gibi durum yaratiyorsun
0 oy
tarafından

Bunların hiçbiri o gunahsizlara vurucak kadar geçerli bir sebep değil canım eşinin sende yarattığı kotu psikolojiyi lütfen çocuğunun üzerinde gösterme kısaca sinirini o masumdan çıkarma eşine mi kizdin ara si.c ağazina ama masuma yaoma:'(

0 oy
tarafından
İlk önce derin nesef al 1 kerelik bir vurma olsa hatadır birdaha yapma derim ama devamlı olan birşey gibi duruyor yazık cocuğada onun bir hatası yokki kuzum şiddeti öğrenmemeli bence bir destek almalısın birkere vurmaya alışmıssın dara geldikce buna başvırıcak gibi gözüküyorsun sen nekadar mutlu olursaan cocuğun okadar mutlu olur unutma
0 oy
tarafından
Kendine vur psikolojin bozulduysa büyüdüğünde senden uzaklaşacak zaten ozamanda beni unuttu dersin bende şiddetle büyüdüğüm için gunahsiza vurmani iyi karşılayamıyor um ailenin yanına git bir süre olmadı 
0 oy
tarafından
Tamam yapmışsın bir hata vurmuşsun belki ama şimdi git özür dile çocuga şiddeti öğretmeyin ben şiddet dolu evde büyüdüm okulda hep arkadaşlarıma şiddet gösterirdim sevgi nedir bilmezdim. Yapmayın!! 
0 oy
(872 puan) tarafından
Çocuk babasızlıktan öyle yapıyor yazık depil mi ona da. Hem bırak kocan üzülsün siz ikinizi kaybettiğine
0 oy
(2,569 puan) tarafından
O günahsız çocuğun ne suçu var ya ? O zaman hepimiz çocuklarımıza vuralım birine sinirlenip kızınca hıncımızı el kadar çocuktan alalım ne kadar saçma ? Lütfen kendine gel bir daha asla el kaldırma yavruna hepimiz yapışık ikiz gibi geziyoruz babasını özlüyordur o yüzden huysuzluk yapıyordur anlamaya çalış 
0 oy
(3,666 puan) tarafından
Canım sakinleşmek için o anda mümkünse odayı değiştir, kendine vur ama çocuğa yansıtma onun senden başka kimsesi yok şuan.. Eşin sana kızdığında devamlı dövse ne hissederdin ? 
0 oy
(888 puan) tarafından
Bu platformda çok diyorum kansmayin başınıza gelir diye ama anında linç yiyorum 
0 oy
tarafından
Derin nefes al o an kendini başka odaya at ne bileyim refleksini başka şeylere yönlendir. O çocukluğunun gereğini yapıyor, öyle düşün.
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Vurma o vrma hissi çıldırma hissi geldiği an sabır çek kendini frenle illa vuracaksan kendine vur babası varken bi an da yok oldu onuda anla seni kınamıyorum ama yapma
0 oy
(1,916 puan) tarafından
O daha cocuk sen depresyona girdiysen bide cocugunu düşün topla kendini
0 oy
(662 puan) tarafından
Yani gercekten beni çıldırttın ben aylarca psikolojik şiddet gördüm bı gün bile bu senin çocuğun demedim benim çünkü ben taşıdım karnında 9 ay ben buyuuttum ben onunla sabahladim ha babası mi evet babası ama unutma bı çocuk anne sevkati görmezse o çocuk ömrü boyunca zorlanır bizde sinirleniyoruz kızıyoruz ama bunu bu şekilde anlatman çok yanlış eşimle her tartışmada çocuğuma dahada bı sarıldım ben o olmasa tutunacak dalım olmazdı bazıları annelik nedir bilmiyo gerçekten yazık intihar eşiğine geldim bı gün böyle düşünmedim 
0 oy
(11,926 puan) tarafından
Allahnaskına bu kadar adam duskunu olmayın.kpca gitti diye depresyona mı girilir. 

İlgili sorular

+1 oy
64 cevap 2,871 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
24 cevap 745 göst.
2 Temmuz 2021 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
0 oy
3 cevap 163 göst.

411,063 soru