0 oy
159 göst.
Diğer kategorisinde (5,123 puan) tarafından

Kızlar pazartesi sabah çok erkenden yaklaşık 1.5 saatlik uzakta olan bir şehre gideceğiz.  

Hava durumu  26 derece ve yer yer yağışlı gösteriyor yol boyunca ve varacagımız şehirde. 

Gezmek için giriyoruz. Burası doğu Almanya olduğu için helal restoran bulmak çok zor. O yüzden sabah ekmek arası normal kahvaltı türü yapacağız ma saat 13 - 14 gibi  yemek için.evde  köfte pilav evde yapmak istiyorum. Isı tutan kabım var ve ısı tutan çanta. 

Hiç yapmadım daha önce böyle bişey,   6 7 saat ısı ılık olur muhtemelen ama acaba bozulma, ekşimsi kokma vesaire söz konusu olur mu 

Ya da böyle doyurucu et  ya da tavuk içeren başka bir şey yapabilrimyim bozulmadan yesek 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
et turu şartmi canm

yaprak sarma poaca kurabiye garanti bozulmaz
(5,123 puan) tarafından
Ya doğru diyosun ama  nereye gidersek onlardan yapıyorum, karbonhidrat hem kabızlık hem çok çabuk acıktırıyor. Sarma yapacagım ama  inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,845 puan) tarafından
Isı tutan kabın varsa bisey olmaz belki yanına da buzlu bi pet şişe koy daha iyi korur.. bikere 1 saatlik yol gitmişti kardeşim yazın sıcağı ekmek arası köfte arabanın önüne bırakmış hemen ekşimişti. Seninki daha koruyucu bisey olmaz gibi
0 oy
tarafından

Tavuk et türü yapmayın 

Sandviçler

Yaprak sarması
Mercimek köftesi yapılabilir 
0 oy
tarafından
Bence riske grmeyin salatalık domates üzüm te daha iyi 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.