Valla ne sen ne ben anlatayım canım..
Altın falan takmadilar herseyinj yaptılar Beraber yaşıyorduk sonrası eşim işten çıkarıldı oğluma az kalmıştı 1 hafta yani çıkış parası aldı diye biliyorum yalan olmasın diğer eksikleri öyle yaptık eksik dediğim doğumda çıkan eksikler.
Sözü vardı bebek arabası kayinoederjn alsın ben oda alayım dedi 1 buçuk ysina geldi odasını aldı, 1 yaşında akülü araba aldı 2 yaşında bisikletini aldı sonra emeklilik birikim parası yaptı her ay ona veriyor onun üzerine abur cuburunh yemesini içmesini kahvaltiligina kadar yeri geliyor aliyo ayrı oturuyoruz bu arada 2 2 buçuk senedir falan 3 yaşında oğlum şuan.. daha daha neler neler yani altın verdi 6 7 ay önce hem bana hem oğluma annemle babam.. üzerine sonradan öğrendim oğluma altın alıp koymuşlar ( tabi gene lazım olursa bize knlara kullanılacak allahim o duruma düşürmesin) bu içten gelen birsey yani çok düşkün okurlar sana çocuğuna esini severler sayarlar ne bilim benim eşimle babamın arası çok iyi maşallah eşimin annesi oğlum 4 aylıkken vefat etti benim annem anne oldu yeri geldi çayını yeri geldi kahvesini yeri geldi yemeğini önüne koydu yani biz yerdik annem getirirdi koyardı onlara gittiğimizde zatw dib dibe oturuyoruz. Bizim de şükür durumumuz iyi ama ben evin 1 tane evladıyım tek torun kız erkek hiç farketmezdi eminim zaten.. şuan oturduklari evi oğluma yapacaklar ileri zaman da yada noterler bırakacaklar zaten gene bana kalıyor da..
Nasil anlatsam ki gerçekten içten gelmesi ve adet denilen şeyin düşünülmemsi gerekiyor bebek arabasında sen al baba deseydim ozamnlar onu da alırdı... çok çok zengin değiliz ama yettirriuoruz şükür.. eğer adet denilen şeyi veya senin ailen bunu yaptı senin silen onunkiler yapsın erkek tarafı diye düşünüldüğünde yapılmıyor canım. Bizimkiler öyle düşünmediler zaten erkek tarafından bir beklentimiz yoktu yapmazlardı orası apay apayri konu. Öyle yani