Öğlen oğlanı uyuttum yatırdım. Bizde uzanalim dedik eşimle. Karşı komşuyla bizim evler yakın aradaki yol çok geniş değil herşey duyuluyor. Tam uzandık kadının kocası bir bagris cigris 4 yaşında kızı var yok ölmek mi istiyorsun Allah belanı versin neler neler saydı çocuğa. Çocuk çok ağladı en son sak diye sesler geldi çok kötü vurdu. Neresine vurdu bilmiyorum önemi de yok zaten ama çıplak yerine vurduğu kesin et sesi geldi çok üzüldüm. Karısının ne sesi cikti ne soluğu. Benim eşim öyle yapsa evladıma ağzına sicarim onun.
Sonra eşim balkona çıktı adam da balkona çıkmış hala söyleniyor bağırıyordu. Eşim de adama söylendi el kadar çocuğa vurmaya utanmion mu falan diye, adam geri vites yaptı abi işte yok vurmadım kızdırdı ondan çok kızdım vs diye. Hala aklımda .
O kadınla da bir kere gelip gitmisligimiz vardı yeni tanışmıştık üç çocuğu var birisi daha bebek 1 yaşında ancadir diğeri de 8 yaşında falan. Çok üzüldüm hala aklım vurduğu 4 yaşındaki kizda. Arada sesi gelirdi bıcır bıcır konuşurdu öğlenden beri yok sesi