0 oy
362 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar lunaparka gittiğinizde asla binemem dediğiniz bi oyuncak varmı ? Benim hiç olmamisti taki dün akşama kadar. Ankaralılar gençlik parkini bilir dün aquaparktan geldikten sonra annemgil aradi ve genclik patkina gittik. Kucukluğumden belli giderim ve tüm oyuncaklari avucumun içi gibi bilirim. Eşimle makas discovery kamikaze adrenalin vs vs bindik,en son gondol kaldi tereddüt etmeden onada bindim çunkü alişkinim gram korkum yok. Neyse bu oyuncak çalisti 4. Sallanişinda aklima "ya bu koparsa" korkusu geldi ardindan bayginlik geçirme ve panik atak geldi. Gondolu durdu görevli benimle beraber gondolun yarisi indi galiba hepmize panik atak geldi :) 

Sen gel senelerce hic korkmadan çekinmeden panik atak hastasi olmana rağmen tüm oyuncaklara bin hatta adrenaline bile bin (ki insanlarin göz ucuyla bakmaya korktuğu bi oyuncaktir) ama gel gondolda bayginlik geçir :) eee sizlerin var mi asla yapamam binemem dediğiniz lunapark oyuncaği 

26 Cevaplar

0 oy
(888 puan) tarafından
14 yaşımda kamikaze ye bindim o gün bugündür tovbeliyim bilmiyorum kalbimin sıkıştığıni hatırlıyorum.
-Reklam-
0 oy
(2,522 puan) tarafından
Bende bekarken binerdim çoğuna hiç öyle korkularım olmadı ama evlendikten sonra eşim kardeslerimde gittik bizde önümdeki yelek havadayken açıldı eşim tuttu o günden sora bı gondol a salinsaga bindim ama çocuklardan sonra binmedim. Sebebi sıkı korktugumdan değil bı kaza olursa bana birşey olursa çocuklara ne olur diye binmiyorum artık sadece gezme amaçlı gidiyorum artik
0 oy
(1,755 puan) tarafından
Hiçbirine binemem bikere gondola bindim oda oyle büyük değil ölüyorum sandım bide ankarada 2 3 dakkalık iki kişilik tren varya bilet boşa gitmesin diye bindim ruhum bedenimden ayrıldı sandım binemem çok korkarım
0 oy
(952 puan) tarafından
Hiçbirinden korkmam midem bile bulanmaz
0 oy
tarafından
İrem aynıyız kiz bende 360 bindim gondol onun yanında hiçtir dedim taki binene kadar eşimle beraber bindim eşim baygınlık geçirdi bende onu öyle görünce baya panik oldum gondola ilk ve son binişim oldu o gün birde gondol sağlam gözükmüyor benim için 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 780 göst.
10 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hiranur kaya (82 puan) tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 970 göst.
17 Nisan 2023 Diğer kategorisinde ASENA40 (22,269 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 546 göst.
18 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,260 göst.