0 oy
751 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (57 puan) tarafından
Whatsapta konuşmalarını gördüm kocam annesine zarf içinde para birakmis birde yaşadığım sürece  yanınızdayım yazıyordu. Birde market alışverişlerini yapmiş whatsapta yakaladim artık yuh yani.. dün gecede bana anama 500 lira ver oradaki paradan salça yapacaklarmış köyde diyor 

46 Cevaplar

0 oy
(706 puan) tarafından
Başlarda benimkide öyleydi bende kredi çektirdim şimdi onlar bize teklif ediyor iyi oldu hak etti 
-Reklam-
0 oy
(2,125 puan) tarafından
İmkanımız varsa versin bir şey demem ama bana söylemesi lazım söylemezse sıkıntı
0 oy
(8,051 puan) tarafından
Durumum iyiyse bir şey demem ama kıt kanaat geciniyorsak kızarım 
(8,051 puan) tarafından
++ mal, mülk, parayla mutluluk olmuyor. Ben de senin gibiydim en ufak paranin bile hesabını yapardım ama geçen sene korona oldum ölüyorum zannettim öyle ağır atlattım. O zamandan beri düşüncelerim değişti ben ölseydim para mı kurtaracaktı. Yani ama kıt kanaat geciniyorsaniz tabi vermesini istemeyebilirsin ama iyiyseniz takma bence
0 oy
(2,108 puan) tarafından
Durumumuz varsa hiçbir şey demezdim. Ben de Kendi aileme yardım ediyorum çünkü yeri gelince.
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Evinizin bı eksiği ihtiyacı yoksa versin nolcak canım. Bence asıl sorun bunu el altından yapacak kadar senden çekinmesi. Bende şahsen kendim bolluk içinde yaşarken ailem kıt kanaat geçinse elindekini rahatça harcayamazdım. Dert edinirdim kendime. 
0 oy
(9,036 puan) tarafından
durum iyise niye vermiyo versin ben okulumu bıterse bi işe girersem iki annemede verim para 
0 oy
tarafından
O zman bende hiç acımadan para harcardim o zman noluyo gorurdu
0 oy
(137,017 puan) tarafından
Yani anne baba sonucta para verse nolur ele vermiyo kendi annesine veriyo sonucta bunda yakaliycak bisi yok
0 oy
tarafından
Ben üzülürüm açıkçası verdiğine değil de benden habersiz vermiş diye kendime bir sorarım ben naptımda benden gizledi diye 

Benim eşim verir hatta dükkandan çıkmadığı için ben götürüp veririm eksiğini flan sorarız alır götürürüz 
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Bir evladın annesi onu doğurup orada bırakıp yürüyüp gitse bile evlat onun hakkını ödeyemez diyen bir islam dinine mensubuz.

Sizin de elinize geçse eşinize söylemeden el altından çok para verirsiniz annenize, ailenize. Bazı şeyler Allah rızası için yapılmalıdır. Bir verdiğin bin olur herzaman. Önce bunu idrak etmek lazım. 
0 oy
(20,549 puan) tarafından
Evimizin ve bizim ihtiyaçlarımızı karsiliyorsa hiç sorun değil. Neden gizli veriyorsun açık açık söylesene derdim. İnsan ailesi rahat yaşasın ister 
0 oy
(3,266 puan) tarafından
Bana yetebiliyorsa ailesine de verebilir sorun etmem
0 oy
(18 puan) tarafından
valla benimde cocugum var ne olcagimiz bellimi ilerde eger durumu varsa arada vermesine kizmam her ay tabikide olmaz 
0 oy
(396 puan) tarafından
İhtiyaçları  varsa göndersin bişey demem.  Onlarda  bize kışlık birçok yiyecek gönderiyorlar 
0 oy
tarafından

Siz de çalışıyorsanız karşı çıkabilirsiniz sonuçta senin kazancını kime yedireceğin sana kalmış. Yengem (dayımın eşi)yıllar önce boşanmaya kalkmış ailesine para yediriyor diye hakim yengeme kazancını sormuş üzerine de azlarlamış senin paranı mı yediriyor diye. Sonuç olarak hala evliler :D 

0 oy
tarafından
Eğer bizim  durumuz iyiyse tabiki verebilir annesi babası sonuçta ki bizleri bu yaşınıza kadar onlar baktı evlendik evler ayrıldı diye sorumluluklarımızı yerine getirmicekmiyiz tabiki annesi babasına bakicak zor durumdalarsa sıkıştıkları zaman vericek ki eşim vermese bile ben derim sıkıştıkları zaman annene babana yardım edelim diye ki biz sıkıştığımizdada onlarda varsa onlarda bize verir yani senin evde sıkıntın yoksa kit kannat gecinmisiyosan sana karşı evine karşı sorumluluklarını yerine getiriyorsa eşin bunu sorun yapmamalisin bence 
0 oy
(1,916 puan) tarafından
Cok kizardim he sorsa dese ihtiyaci varmis falan filan ona eyvallah ama benden habersiz veremez verdirtmem
0 oy
(25,196 puan) tarafından
Helal olsun adam gibi adam
0 oy
(7,784 puan) tarafından
Erkekler ne yazıkki böyle gizli saklı şeyler yapmaya bayılıyorlar aslında eşinden saklamasa kadın sonradan duyup kendini ***** yerine koyulmuş hissettiği için kavga çıkıyor haklı olarak.
0 oy
tarafından
Sınırını bildiği sürece ve tabiki haberim olduğu sürece problem olmaz. Benim ve çocuğumu zor duruma sokup eğer acil bir şey değilse onların yanında oluyorsa o zaman sorun olur ki oldu da yani. Bir de verdikçe sürekli isteyen bunu görev olarak gören bir aile varsa gerçekten insanı sinir ediyor

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 411 göst.
29 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Lelsie baya (702 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 743 göst.

413,816 soru

12,456,194 cevap

46,492 kullanıcı

Kategoriler

...