0 oy
214 göst.
Aile kategorisinde (90 puan) tarafından
iki tane oğlum var biri 2 küçüğü 1 yaşında büyük olan normal olarak kardeşini kıskanıyor bazen vurduğu falan oluyor tabiki hemen müdahale ediyoruz.Geçen de eşim bunları videoya çekmiş atmış kardeşine annesine babasına onlar da şimdi beni eşimi sorumsuz ilan ettiler iyi anne baba değilmişiz biz kavga ettiriyormuşuz birbirlerini sevdirmiyormuşuz vss vss bir sürü laf sizin çocuklarınız hiç mi kıskanmıyor kavga etmiyorlar Allah aşkına şimdi kayınpederin ikisini de aldı gitti kaynanam istemiş birbirleriyle kaynaştırıp oynatttıracakmış onları valla onların laflarından bıktım usandım artık eşimde de suç var tabiki onların ağzının payını vermiyor içimi döktüm kusara bakmayın

5 Cevaplar

0 oy
(9,242 puan) tarafından
Ne kardeşler gördüm bacım gram kıskanmayan ... Kıskananını da gördüm..sanırım bu huy genetik vs
-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından
Bizimkiler de çocuğu bir yaşına kadar dışarı cikartnasaydik kilo alırmış vs neler neler diyorlar he he diyom bende dinliyom kafayı takmayin boş kafalar 
0 oy
(13,316 puan) tarafından
Ayy bırak kaynaştırsın uzat ayaklarını dinlen sen de. Duymamazlıktan gel. Peş peşe olunca olabilir böyle şeyler eminim elinizden geleni yapıyorsunuz biraz da onlar uğraşsın 
tarafından
Bence de. Alırken sor "ne kadar kaynastilar?" diye. :)
0 oy
tarafından
Nasil bir video atmiski boyle bisy cikarmislar? 
0 oy
(11,414 puan) tarafından
Benimkilerin arası 6.5 yas ve deli gibi kıskanıyorlar. Her kardes oyle. Kıskanmayan mı var ya. 
(9,242 puan) tarafından
Var canım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 261 göst.
20 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Defne_batuhan (3,286 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 405 göst.
15 Haziran 2024 Aile kategorisinde Zeyylop (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
3 Şubat 2024 Aile kategorisinde Dilek6616 (5,134 puan) tarafından soruldu

403,491 soru

12,088,297 cevap

36,377 kullanıcı