0 oy
140 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
16 aylık aşırı huzursuz bir bebek yabi istediği olmayınca öyle çok ağlıyor ki susu yok çocuğun yani en sakin insanı bile zivanadan çıkartan cinsten. Neden ağlıyor bu kadar kimse anlam veremiyor. Dış diyorum ama gerçekten dış mi bilmiyorum. Kimseye kendini yaklaştırmaz eve kimse gelsin istemez biri gelse sevmek istese avaz avaz ağlar.ilk 6 7 ay çok sakin nereye koysan orda duran bir bebekti sonra çocuğun huyu suyu değişti aksi aglak huzursuz bı çocuk oldu. Dışarı cikartamiyoruz uzun mesafe çünkü araba tutuyor 

Başka götursek havalar sıcak gündüz cikilmiyor ve yürümüyor da henüz desteksiz oyuzden pek keyif aldığını düşünmüyorum. Napsam ne etsem anlamıyorum çözüm bulamıyorum. Başına gelen var mı yada bir önerisi olan. Evde hep dua açarım Ayetel Kürsi ile uyuturum normalde son 3 gündür uykular kabus gibi zaten ona hiç girmiyorum. Annem diyo bı hocaya mi götursek bu çocuğu niye böyle diyo. Bı sağlık sıkıntısı yok çok şükür  bilmiyorum bibyardimci olun lütfen ya

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ne için ağlıyor sebepsiz mi 
tarafından
Bence sebepsiz
tarafından
Hani isteklerini ağlayarak mı yaptırmak istiyor diye düşündüm canım benim kızım genelde onun için ağlar
tarafından
Ne istediği belki değil canım uyumak istiyor ağlıyor saatlerce uyutmaya çalışıyorum. Şuan ailemin yanindayim bir kardeşim var ondan rahatsız oluyor sebepsiz onu gördükçe ağlıyor yanına yaklassin istemiyor hani oda  2 yaşında bişey yaptığı da yok ama ağlıyor. Kimseye gitmiyor bilmiyorum kafayi yemek üzereyim kucağıma alayım diyorum yine ağlıyor kendini yerlere atiyor
tarafından
Allah Allah bilemedim valla kuzum çocuk bu elbet ağlar ama sevdiği ve sustuğu mutlu olduğu bir ortamın da olması lazım yani benim küçük oğlumda ağlardı ama kalabalığa girdiği zaman çok yorardı beni evde sakindi
-Reklam-
0 oy
(1,752 puan) tarafından
Belki biyeri ağrıyodur yada nazar falandır bi oku üfle canım 
0 oy
tarafından

Evde bunalmış olabilir dışarı çıkaramasanda kapının önüne çıkarmalısın iki yaş sendromu erken gelmiş olabilir çünkü aynısı benim oğlumda 1 yaş sendromunda vardı okadar çok yorulmuştum ki sorma şimdide 2 yaş sendromu var 1 yaş kadar çok çok bunaltmıyo sadece bir çok olarak bunaltıyo :D ben artık ağlanacak halime güler oldum öyle kafa gitti bende sağolsun ilk çocukta gözüm korkar oldu 

tarafından
Sorma canım benimde mahvetti beni yani sabrım kalmadı gücüm kalmadı  artık
0 oy
(2,401 puan) tarafından

Nazara mı geldi acaba :ermm: sesiz sakin çocuk bir anda bu hale geldiyse özellikle anne babanın nazarı çok değer çocuklara benim eşim kızımla ilgili bir şey söylese kızım şap diye düşüverir yada başka bir şey olur geçen gün de eşim inanmaz nazara bişey dedi benim kızım böyle diye bende kızdım nazarın değecek diye ne nazarı dedi lafı ağzında kaldı kızım hemen yere yapıştı bol bol oku evladına umarım düzelir biran önce ben hep önce anne babanın nazarından koru sonra etrafın kem gozlulerin nazarından koru diye dua ederim 

tarafından
Canım hep dua açarım evimde onu uyiturken bile Ayetel Kürsi ile uyutuyorum acaba annem hakkımı bı hoca bulup ona mi okutsam
(2,401 puan) tarafından
Bilen bir hoca bulursan iyi olur her hocaya da gidilmez para için bu işi yapanlara gidilmez
tarafından
Bı araştıracağım canim

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 415 göst.
7 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Rtyww (1,502 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 487 göst.
20 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 187 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde ❤Öykümİlkem❤ (3,148 puan) tarafından soruldu