0 oy
380 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,041 puan) tarafından
Kizlar biz kaynamlarla alt üst oturuyurduk iyiliği kadar kötülüğü dokunmuş ben gitmek istemiyorum eve takı eşim bir ev yada başka yere geçen kadar lütfen yargilamayom  onlarne dese eşim tamam diyir özellikle babası imam baskisi var sürekli üstume bir market bile zor gidiyor bende babam dedim egerki bir ev almasa gitmicem ne dese onlar dediğini yapıyor eşim düzelecem dedi babamda dedi duzelmistur ayrı kalinc biraz da olsa araya büyükler giriyor  siz olsanız bu durumda ne yapardınız 

3 Cevaplar

0 oy
(14,139 puan) tarafından
İstediğim olana kdr babamın evinden cikmazdim egerki donceksen sen dayak yedin o resmin hala gözümün önünde lütfen mantıklı düşün hayrlisi olsun
(14,139 puan) tarafından
Hayırlısı olsun biz ne desek boş güzel düşün en hayırlısı ne ise o olsun
(1,041 puan) tarafından
Ayn oyle babam diyir evini bırak demedim eşini bırak denedim ama bu kadarda olmaz yinede herşey bana bıraktı hayat senin hayat dedi
(1,041 puan) tarafından
Evt canım
(6,046 puan) tarafından
Amin. Aynen ama aklını kullan.
(1,041 puan) tarafından
Tamam canım
-Reklam-
0 oy
(97 puan) tarafından
Bende kacark evlendim 18 de suan 22 yasindayim 18 aylik bi oglum var hep aileme gitme konusundan kavga cikior dayak demiyim de 2 3 defa vuruyor 2 gun konusmuyoruz sonra normale donuyoruz sevgi bitmek uzere ondada bendede cocuk icin bana katlanior biraz sevgisi varmis ama ole dior ailemin yanina kesinlikle gondermiyor bende kafayi yemk uzereyim
(1,041 puan) tarafından
Ne biçim insan ya benimkide öyle insnki hep bdni dövüyordu ne desem tersini yapiyurdu hiçe sayiyirdu içim kalmadı artık en son büyük sidet uyguladi baban aradım istemiyorum dedim geldi aldı  bende 19 yaşındayım keşke evkenmeseydim
(1,041 puan) tarafından
Kaç aydır görmemişim aileni
(192 puan) tarafından
Hiç düşünme bence al çocuğunu git her zorluk koca siddetinden daha iyidir oğlun psikolojik olarak buyuyecyi ortam önemli maddiyat gelir geçer ama bu geçmez.. ayrıca dayak demiyiyim mi var kadına kalkam tek bir dayak şiddetir ki şiddet ile doverek
 olmaz biraz sevgisi olduğunu söylemesi bile yeterli bir psikolojik şiddet seni ne kadar üzer bu durum
(1,041 puan) tarafından
Ben bir buçuk yıldır evliyim birgün olsun eşim beni bir yere götürmeniz dahi el ele tutustugumuz bile yok o derece yani
(97 puan) tarafından
4 yillik evliyim seker bayraminda ilk defa gittim o zmnda cenazemiz cikti babamlar memleketine gitti ve ordada kavga ettik dovecekti benj konuda kurbanda gene gelicem dedigim icinbayramlarda hic gitmedim 1 yilda en fazla 2
(1,041 puan) tarafından
Hm uzuldim ya çok uzak mi baban gelsin seni alsın
(97 puan) tarafından
Ya ailemin sabrida tasmak uzere kimseyle konusturmuyor annem yengem abim gizli konusuyorum annemle 2 yil konusmadim suan yeni yeni konusuyorum neymis cocugumun yuzunu gormeye haklari yokmus beni kullaniyolarmis bosansak bana en fazla 1 yil bakarlarmis beni kole gibi kullanirlarmis ( bekarken anne baba ayri oldugu icin 16 yasimda 2 kardesime bakiordum ev temizligi yemk vs ondan bahsedior gene yaptirirlar gibisinden)
(1,041 puan) tarafından
En az şiddet uygulamazlat Allah ıslah etsin bende çok bunaldım çok  çektim baktim olmuyir babma  severek mi kaçtın keşke bekarken daha çok tanisaydin
(97 puan) tarafından
Bnm o konu cok tuhaf oldi ya biz 1 kere bulustuk 2 yil netten konustuk bulusmak icin gelmisti 2 ci bulusmamiz olcakti gel kacioruz dedi askere gidicekti ben baskasiyla evlenirm fln diye birakmadi zatn o gun bn ondan ayrilmistim istemiordum ondn geldi iki sozune guvndim geldim ikimizde pismaniz
(1,041 puan) tarafından
Çok üzüldüm ya sosyal medya dan mi tanistiniz  deseydin madem beni kaçırdın seviyursun neden ailemle görüştürmuyursun
(97 puan) tarafından
Neymis beni kullaniyolarmis zamaninda bana hic bisey yapmamislar duyun ev vs islerine gelince konusuyorlarmis benle biraz tartissak ailemle hemn buyutuyor o giriyor araya
(1,041 puan) tarafından
Allah Yarabbi eşime gep diyirum sen bana layık değilsin ben fedakar iyim merhametliyim  erkekler hiç fedakar değil hep bayan mücadele ediyur burseyker düzelsin diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 374 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 720 göst.
26 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Mrvk04 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 114 göst.
5 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Eso9090 (227 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,343 cevap