Sabah kızımla birlikte eşim güne başlar (07:00) cogu zaman (kizim kalkmazsa bize dokunmaz ,ben sadece sessiz ol derim uyumaya devam ederim )ben kahvaltı hazirlarim eşim atistirir 08:00 de servisi geliyor ben arkasından her sabah seslenirim çöpü almayı unutma aksam mesaideysen haber ver esim de seslenir taaammmmm kizimda babiş diye seslenir öpücük atar mama sandalyesinden eşimde aşkım beni bir tek sen seviyorsun der bende gülerim çıkar gider ) pek tören yapmayız sabahları
Valla ben bunaldım eşimden bebek 8 aylık oldu şükür ücretsiz izindeyim ama her akşam dip dibe olmak ne bileyim birkaç haftadır kırıcı olmaya başladım adam üstüme titriyor ben içten ice gelmese eve diyorum sonunda dayanamadım dayım Kıbrıs'a gelmiş iş için hooop atladım bende kaçtım 4 günlüğüne rahat ettim anlamıyorum neden böyle oldu ortada bir şey de yok ama galiba hergün ise git gel iyi idi şimdi ne kadar gezsem arkadaşlar ile takilsam da eşime karşı ruh halim değişti
Sabahları eşim beni uğurlar çünkü o evden calisiyor. Giderken de aman kapıyı sessiz çek kiz uyanmasın der
410,703 soru
12,357,832 cevap
41,182 kullanıcı