yeni hesap açtım çünkü biraz özel bi konu. Neredeyse 1 yıl önce doğum yaptım. Eşimin bana olan tavrı degisti tabi hemen değil zamanla. Neredeyse hiç tartişmayan bir çiftik cocugumuz doğmadan önce şimdi Neredeyse ayda 2 3 kere veya daha fazla tartişiriz. Eşim bana karşı daha nazik hassas davranirdi özellikle konuşmalarinda sürekli çok güzel olduğumu beni çok beğendiğimi söylerdi. Cinsel hayatimiz da aktifti gebelikte bile (doktorum yasaklamamişti herhangi bir sorunum yoktu) ve istekliydi. Ama son 2 aydır Neredeyse bana hiç yaklaşmiyor çok nadir daha doğrusu ilk adımı ben attiktan sonra oluyor eskiden o 10 kere yaklaşsa ben 1 kere yaklaşirdim demek istediğim şu ondaki heyecan tutkuyu göremiyorum artık nedenini de bilmiyorum. Lohusalikti, kızımın uyku sorunlari derken ilk 6 ay çok zor süreçtlerden geçtik ama 2 3 aydır rahatladik.
Eşim aşırı yorgun bir işte de çalışmıyor. Aldatma vs de yok. Bu konuyu açtım ona ve bana sebep olarak bunlari söyledi daha bakimli olabilirsin geceleri yatakta telefonda ugraşma
Hep ağrıların var işte istemezsin diye düşünüyorum (tek sıkıntım bacaklarimda rahatsızlık var ama hic bir şekilde engel olmadı şimdiye kadar) vs ama anlam veremedim çünkü eskiden nasilsam oyleyim bu bi gerçek ki bebeğimiz doğduktan sonra çok yorgun bitkin hissediyoruz ama her gun de boyle degiliz.
Bana bi yol gösterin lütfen