0 oy
246 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından
yeni hesap açtım çünkü biraz özel bi konu. Neredeyse 1 yıl önce doğum yaptım. Eşimin bana olan tavrı degisti tabi hemen değil zamanla. Neredeyse hiç tartişmayan bir çiftik cocugumuz doğmadan önce şimdi Neredeyse ayda 2 3 kere veya daha fazla tartişiriz. Eşim bana karşı daha nazik hassas davranirdi özellikle konuşmalarinda sürekli çok güzel olduğumu beni çok beğendiğimi söylerdi. Cinsel hayatimiz da aktifti gebelikte bile (doktorum yasaklamamişti herhangi bir sorunum yoktu) ve istekliydi. Ama son 2 aydır Neredeyse bana hiç yaklaşmiyor çok nadir daha doğrusu ilk adımı ben attiktan sonra oluyor eskiden o 10 kere yaklaşsa ben 1 kere yaklaşirdim demek istediğim şu ondaki heyecan tutkuyu göremiyorum artık nedenini de bilmiyorum. Lohusalikti, kızımın uyku sorunlari derken ilk 6 ay çok  zor süreçtlerden geçtik ama 2 3 aydır rahatladik.

Eşim aşırı yorgun bir işte de çalışmıyor. Aldatma vs de yok. Bu konuyu açtım ona ve bana sebep olarak bunlari söyledi daha bakimli olabilirsin geceleri yatakta telefonda ugraşma

Hep ağrıların var işte istemezsin diye düşünüyorum (tek sıkıntım bacaklarimda rahatsızlık var ama hic bir şekilde engel olmadı şimdiye kadar) vs ama anlam veremedim çünkü eskiden nasilsam oyleyim bu bi gerçek ki bebeğimiz doğduktan sonra çok yorgun bitkin hissediyoruz ama her gun de boyle degiliz. 

Bana bi yol gösterin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(98 puan) tarafından
Canım hayırlı geceler erkekler de lohusalık mı geçiriyor bilmem ama değişiyorlar:) demiyorlar ki hamilelik doğum lohusalık bu kadın neler yaşıyor daha ilgili olayım daha alttan alayım çocuk zor bi süreç ben de aynı şeyleri yaşadım . Biraz bizim piskolojimizden de kaynaklı tabi geçen gün bi arkadaşımla konuştum onlar da aynı şeyleri yaşamış ve dedi ki sanki yeniden evlendik çocuktan önce çocuktan sonra evlilik diye bir gerçek varmış.Kısacası sanırım normal bir süreç. Bizim kız 1 buçuk yaşında biz yeni yeni kendimize geliyoruz siz de düzelirsiniz biiznillah. Üzme kendini. Dua edelim birbirimize:)
(406 puan) tarafından
Erkek milleti işte zora gelemiyor inşallah tekrar aynı muhabbeti ilgiyi versin rabbim merak etme geçici bi süreç sen yanaş da görsün istediğini adam bu süreçten etkilenmiş
(2 puan) tarafından
Çok üzüldüm dün gece gerçekten 2nci kez konuyu açıyorum ben onu eskisi gibi seviyorum ama o sanki daha farklı bana karşı bilemiyorum bi evlilik terapistine mi gitsem
(98 puan) tarafından
Dediğim gibi onlar da çok etkileniyorlar bu süreçten sıkıntı yapma dicem ama olmuyor ben de yaşadım biraz daha sabret diyebilirm sadece
-Reklam-
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Bence senin yorgun olduğunu anladığı için yanaşmıyor yani kötü bisey olduğunu zannetmiyorum bide bakımlı ol eski haline dön çocuktan sonra biraz salıyoruz ya kendin için tabi bende çok kilo aldım eşim rahatsiz değil ama ben rahatsızım ve kendim için kilo veriyorum 
(2 puan) tarafından
Evet bende kilo aldım şuan 10 kilo fazla var bedenimde ama göstermiyorum igrenc filan da durmuyorum bilemiyorum ama kafaya koydum artık vereceğim bu kilolari
(5,233 puan) tarafından
Yok ya niye iğrenç olcazki anneyiz biz mis gibi  kendin rahatsiz olmuyosan ona ne oluyor
0 oy
(1,618 puan) tarafından
Canım bizde aynı şeyleri yaşadık doğumdan sonra eşim uzak duruyordu ilk adımı hep ben atardim haftada bi kere bazen 10 günde bi kere falan ilişki yaşardık ben söylerdim neden uzak duruyorsun diye. Çocuk durmuyor sen yoruluyorsun yada ben yorgunum gibi bahaneler uyduruyordu bende başka şeylerden şüphelenmeye başladım gittim geldim telefonunu kurcaladim falan bayağı da kafaya taktım ama bişey yoktu doğum sürecinden oda etkilenmişti onu anladım bide ben sezeryanliydim bana dokunurken korkarak dokunurdu  sonra zamanla düzeldi şimdi her gün istiyobu seferde ben birakmiyorum:)))
(2 puan) tarafından
Ne güzel inşaAllah bizde tekrar böyle oluruz. Eşim beni ck iyi biliyor aslında yorgun olup olmadigimi bencede doğumdan etkilendi hani normal doğum olsa anlicam ama o da değil sezaryen oldum
(1,618 puan) tarafından
Benimkide sezeryandi canım ama her türlü onlarda psikolojikmen etkilenip yoruluyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 498 göst.
5 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Sizden birisi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 112 göst.
12 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 368 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 268 göst.
15 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu

410,139 soru

12,332,062 cevap

39,251 kullanıcı

Kategoriler

...