Önce bu olay yeni yaşadıysan sağlıklı düşünene kadar herhangibir hamle yapma bekle kendin ici doğru kararı verebilmek için.
Esin bence büyük bir hata yapmış üstelik bir eskort ile.kesjnlikle önce bir urologa gitsin sağlık raporu alsın bu süreçte.
Sebepleri bana göre kabul edilebilir değil sen anne olduysan o da baba olmalı bu süreçte sana destek olmalıydı bu sayede birbirinize vakit ayirlabilir bir aile olmanın hazzını birlikte yaşayabilirdiniz.Tercihleri çok yalnis.Yasadiginiz zorlu dönemde destek olmak yerine nefsinin peşine düşmesi (başka bir kadına gitme)ne kadar sorumluluk almaktan kaçtığının baba olmanın getirdiği rolün ona büyük geldiğinin gostergesi.kendini suçlu hissederek degil ona yaptığı hatayı kabul ettirip gerçekten terarlanmayacagina seni ruhen inandirdiktan sonra devam edeceksen et çünkü bundan sonrası ciddi anlamda zorlu olacak seni altatan alıp sende güven oluşturan kadar bıktım bunaldım sorgulama vs diyecekse hiç o yola girme fena halde hirpalanirsin.
Kusura bakma ozur dilerim mecazi anlamda yazıyorum, İlk zorlukta kendine çekilmesi büyük bir soru işareti bu hayatta hersey olabilir 3 gün sonra başına ne geleceği belli değil ya bir sure çalışamaz hale gelirse,ve sende para getirecek biri lazım diye yalnis yola mı yönelmelisin çalışmaya eve destek olmaya mi böyle konularda şartlar eşittir iyice düşün konuş bak seni suçlamaktan çok hatasını kabul ediyorsa durumu değerlendir bence haklı haksizdan çok birinize neler hissettirdiğiniz önemli. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN..