Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kızlar hamileyim kayınvalidemle kayınpederim cocugu dogmadan sahiplndiler
0
oy
779
göst.
5 Ağustos 2022
Aile
kategorisinde
xzuleyhaaa
(
5
puan)
tarafından
soruldu
Anneler veya anne adayları şuanda hamileyim kayınvalidem başlıyor cocugun adına para yatırcakmıs kayınpederim baslıyor bezi biberonu falan filan benden kayınvalidem birlikte bakarız diyor bide altli ustlu oturuyoruz bunlarla fikir verin Allah aşkınaaa ya benmi abartıyorummm
aile
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
49
Cevaplar
+9
oy
5 Ağustos 2022
Mihri....nefayda
(
2,830
puan)
tarafından
cevaplandı
Az biraz abartiyon gibi eksiklerini alicagini soylemek yada beraber bakariz demek senin ilk bebenve korkularin icindir belki
5 Ağustos 2022
Anne.adayii
(
555
puan)
tarafından
yorumlandı
Banada oyle geldi ne güzel simdiden derde düsmüsler onun icin
5 Ağustos 2022
Mihri....nefayda
(
2,830
puan)
tarafından
yorumlandı
Gram yardimcisi olmayanda dertli derdine derman olmaya calisanda fjfhfh
6 Ağustos 2022
Ezhu
(
217
puan)
tarafından
yorumlandı
Buda birseý mi benim kendi annem 6 aylık olunca bende kalir diyodu mama ver diye baski yapti dogduktan sonra :D ben sana kizimi niye veriyim cok istiyosan kendine dogur bitane dedim :)) sonra dua ediyodu ikinci olur insallah ikisini hak edemez bu bana kalir diye 10 tanede olsa ben bakarim kimseye vermem dedim. Seninkiler yardim amacli konusmuş
6 Ağustos 2022
Mihri....nefayda
(
2,830
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kaynanamda ikiz olsunda birine annen birine ben bakarim dediydi bende dedimhe birinin bokunu yedik ikizi kaldi fjdjjd
6 Ağustos 2022
Ezhu
(
217
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayal alemindeler :D annem bebek bezi baglamayi bile bilmiyo alip kizima bakacakmis artik bebemi rezil ederdi sjsj
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+4
oy
5 Ağustos 2022
Ikizkizlarimm
(
245
puan)
tarafından
cevaplandı
Aman ya bazilarina da iyilik yaramiyo. Nasil sahiplenmisler simdiden bezini düşünüyolar gelecegini dusunuyorlar hangi babaanne dede böyle acaba nankor musun biraz? Sahiplenseler bi türlü sahiplenmeseler kayinvalide sahip cikmiyo torununa bi lirasi geçmedi diye ağlarsınız sonra burda.
6 Ağustos 2022
909090
(
2,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen ben de tam bunu yazdım, bu yazıyı okutacan aslında kayinvalidesine kayinbabasina,zırnık koklatmayacaklar böylelerine
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
5 Ağustos 2022
ozge2626
(
173
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayınvalidem ile altlı ustulu oturuyoruz 15 20 gün bizde kaldı oğlumun sarılığı articak diye 1 saatte 1 emzirdim yada sütümü sagip verdim gaz çıkar altını al derken belki 15 20 dk uyuyabiliyordum gündüz evde birileri olunca uyuyamadım kayınvalidem sadece bebeği yıkıyordu ve yemek getiriyordu evden.Bi gece kıyameti koparıyor oğlum yan odada ve tüm kapılar açık dip dibeyiz kalkıp neden ağlıyor demedi ve oğlumun gündüz uykuları 2 3 dkydi 2 aya kadar sadece 3 defa uzun uyumuştr düşün ne kadar yorgun oldugumu oğlumun fıtığı varmış haalbuki kimse bana ben baktimda yat dinlen demedi değerini bil bence.İlk bebegindir haklısın paylaşmak istemiyosundur böyle hissetmende normal ama kimse senin bebeğini elinden almaz merak etme ama bırak yardım etsinler bebek hep seninle sende dinlenkki verimli zaman geçir.İsini gücünü yapıp tüm işlerini halledebilirsin.Tek başına bakmak zor hala tek bakıyorum ve çok yorgunum inşallah bebeğin huysuz olmaz
5 Ağustos 2022
ozge2626
(
173
puan)
tarafından
yorumlandı
Bez biberon vs yazmışsın ya bırak alsınlar hayat ne kadar pahalli :) herşey uçuyor yani al beğenmezsen uygun fefil diyip değiştirirsin ne güzel dusunuyorlar insanları kırmadan yapmaya çalış bence bende sponsor bulmak isterdn:))
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+2
oy
6 Ağustos 2022
Birprensannesiiii
(
1,162
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay sen nasıl bir gelinsin ne nankör bir insansin. ruhun çok pis . Allah kaynana kayinbabana sabır versin. senin gibi gelinin eline düşürmesin inşallah
6 Ağustos 2022
909090
(
2,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay amiiiin inşallah
6 Ağustos 2022
Ikizkizlarimm
(
245
puan)
tarafından
yorumlandı
Amin diyorum bnde
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
5 Ağustos 2022
Annelikguzel
(
443
puan)
tarafından
cevaplandı
Sahiplensinler ne güzel işte. Bizimkiler çocuk hastalıktan perişan da olsa arayıp sormazlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2022
Birkoalaannesi
(
165
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne güzel işte ya kendinize dert mi ariyonuz bacım. Bişey yapmasalar da sevmiyo diye post açarsınız. Ne güzel işte sevip sahiplenmisler. Şuan sen hamile oldugun için en çok benim çocuğum en çok ben severim kimseyle paylaşamam falan diyorsun galiba ama dogdan sonra geçiyor o
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2022
kecakurda
(
195
puan)
tarafından
cevaplandı
Anam nedir bu kaynana kayinpederlerin çektiği iyi olsalarda dert kötü olsalarda yardım etselerde etmeselerde hahahahah
Kiz kötü şey yapmıyorlar yardimci olmaya çalışıyorlar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
6 Ağustos 2022
.._
(
1,198
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet sen abartıyorsun aynısını senin ailende yapmak isteyebilir o zaman tepkin ne olur acaba
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
Sweety_97
(
521
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk torunmu cnm
5 Ağustos 2022
xzuleyhaaa
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
evet canim be
5 Ağustos 2022
Sweety_97
(
521
puan)
tarafından
yorumlandı
Benimki de ilk torun 40 orda çıkardım eve dönmemizi istemediler 15 dk mesafede. İlk başta bende yanliş anladım ilk olduğu için heves ediyorlar. Eve döndük alışsın lar diye indık gündüz orda gece evde fln alışkanlık yaptı şimdi koşa koşa iniyorum kizim 2 aylık oldu kaynanam yediğim tabağı kaldırtmaz ağzımdan çıkan yemeği yapar kızımı alır uyutur sen dinlen der
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
nilaryaa
(
74
puan)
tarafından
cevaplandı
Yanii aran iyiyse ve gerçekten iyi insanlarsa neden hoşuna gitmesin ki. Ben sevmem mesela onları ne yaparsa yapsınlar batar bana. :) Ama seninkilerin yaptığı dışardan bakıldığında gayet güzel
5 Ağustos 2022
xzuleyhaaa
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
ben bunalmaya basladim simdiden cocuk dogdugunda iki de bir kapım calınsın istemem dogrusu
5 Ağustos 2022
nilaryaa
(
74
puan)
tarafından
yorumlandı
O zaman da sen mesafeyi koyucaksn her dakika olmaz ilk 3 ay zaten bebek sürekli uyuyor zaten neyini sevecekler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
HafizSeymanur123
(
2,332
puan)
tarafından
cevaplandı
Amann desinler boşver sen yanından ayirma emzir mama falan verme zaten anne sütü alan bir bebeğe biz bakalım deme şansları yok. Bırak bezini falan alsınlar malum bez çok pahalı sjsjsjs.
Benim kaynana doğuma giderken mama diye tutturdu almadım bebeği almak istediğinde emziriyorum veremem diyodum ahahah
5 Ağustos 2022
xzuleyhaaa
(
5
puan)
tarafından
yorumlandı
helal olsun jdjdjd
6 Ağustos 2022
Ezhu
(
217
puan)
tarafından
yorumlandı
Senin kaynana benim annemmiş :D
6 Ağustos 2022
HafizSeymanur123
(
2,332
puan)
tarafından
yorumlandı
Ahahah ☺️☺️☺️
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
nehirinAnnesi
(
16
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende kizima hamileyken altli ustlu oturuyorduk ayni seyleri yasadim.biliyorum bikac zaman ustune dustuler sonra yoruldularmi bilmiyorum takilmadilar Ben bu arada tasindim uzak bi Semte arada geliyorlar cok yuz vermiyorum.bizimkiler biraz problemliler
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
5 Ağustos 2022
Aylanur
(
161
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet sen abartıyorsun
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Azraaa
(
23
puan)
tarafından
cevaplandı
Bırak canim alsınlar yapsınlar ne güzel iste
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Fikose24
(
66
puan)
tarafından
cevaplandı
Gel değiş tokuş yapalım inan benimkilerin umrunda değil :D bu arada Allah analı babalı büyütsün inşallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Zeyneppp
(
467
puan)
tarafından
cevaplandı
Sairdim ve bir erkek annesi olarak uzuldum acikcasi beb de torunuma gucum ne yeterse almak isterim insanlarin torunu icin para yatirmasi da kabahat oldu anlamadim. Bu kadar sakinirsan cocugunu yarin saliverirler kendi haline bu sefer hasfalikta ihtiyacta bi halimi sormadilar dersin.
6 Ağustos 2022
909090
(
2,438
puan)
tarafından
yorumlandı
Nankörlük başa bela işte, valla nasıl sinirlendim, iyilik herkese yapılmaz işte kanıtı
6 Ağustos 2022
Zeyneppp
(
467
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynanam dogumuma bile gelmedi cocuguma bir cop bile almadi boyle kayinvalideleri gorunce masallah diyorum bende olsa annemden ayri tutmam ama iste...
6 Ağustos 2022
909090
(
2,438
puan)
tarafından
yorumlandı
İşte kimi bulamaz kimi de bilemez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Hurrem
(
5,878
puan)
tarafından
cevaplandı
İlk torun olunca öyle oluyor canım benimkilerde öyleydi ama düzeliyor sonradan boşver
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
dnysl
(
212
puan)
tarafından
cevaplandı
Abartiyorsun. Sevincegin yerde dert ediniyorsun. ne gzl maddi yönden yardim etmeye hazirlar. Birak sahiplensinler torunlari sonucta. Bu durumu kendi lehine cevirmek yerine böyle olmalarina engel olmaya calisirsan zarar edersin. Cocuk biraz büyüdügünde cok yardima ihtiyacin olacak. Biri olsada 10 dk baksa cocuga bi nefes alsam diyecegin günler olacak.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Ege'nin annesi❤️
(
1,876
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet sen abartıyorsun ne var bunda ilk torunları yardım etmek istiyorlar heves ediyorlar kendi annen baban dese hoşuna gider batmaz bu laf
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
6 Ağustos 2022
Busraburak01
(
2,487
puan)
tarafından
cevaplandı
Ne güzel işte eksiklerini alicaklar
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
3
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
499
göst.
Kayınpederim çok rezil
14 Şubat 2022
Diğer
kategorisinde
Deren Ezgi
(
94
puan)
tarafından
soruldu
sohbet
aile
0
oy
20
cevap
670
göst.
Kayınpederim hatası anladı
28 Mart 2021
Aile
kategorisinde
Mine_22
(
49
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
aile
dertleşmek
0
oy
12
cevap
521
göst.
Kayınpederim eşime bana az para veriyorsun demiş ?
24 Ekim 2020
Aile
kategorisinde
Asel_asena
(
536
puan)
tarafından
soruldu
aile
dertleşmek
tavsiye