İçini dokmesine fırsat ver,ağlasın aglayabildigi kadar,ağlarken tamam artık ağlama üzme kendini deme ağla dök içini rahatla de.Bebeğinin ağzından mektuplar yaz mesela hem arkadaşı için hem esin için...
Yaz mesela:
Merhaba amca ben ışıl;
Yanına gelip bunları söylemeyi ben isterdim ama babam beni senin yanına getirince çok üzülüyor,ağlıyor o yüzden ben senin yanına gelemiyorum.Beni ne kadar çok sevdiğini biliyorum,bende seni cok seviyorum amca,bide babamın rüyalarına gelip söyler misin artık ağlamasın ben onu oyle görünce çok üzülüyorum hem sende istemezsin dimi ağlamasını amca,simdi ben bu mektubu babama vericem o da senin toprağına sana emanet edecek,bu mektubum biraz duygusal oldu biliyorum ama babam mutlu olduğunda bende sana eglendigimiz güldüğümüz anları yazicam amcacim seni çok seviyorum...
Aklıma ilk gelen bu oldu kuzum,mektuplar yazin beraber,enişteye de al bi defter bi kalem sadece ona ait olsun döksün ona içini,ve arada kızının ağzından yaz böyle mektuplar mutlu olduğunuz anları anlat.mesela sanki kızın amcasına anlatır gibi inşallah iyi gelir kuzum ve bol bol dua et