+1 oy
1,272 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben 13 gün bıraktım oğlumu 13 gün boyunca ağladım yemek yemedim ikide bir resimlerine baktım ben hayatımda kimseye boyun eğmeyen insan evladı için bağrıma taş basıp aradım kendi gelmiş gibi oldum kısacası. Geldiğimde çocuğun huyu aşırı değişmişti akıllı çocuğum gitmiş fevri bir çocuk gelmişti. Şükür kavuştuk ben 13 gün görmedim delirdim 6 7 ay diyorsun 3 yaşında daha o. Neden yaptın o zaman sahip çıkmayacaksan eski eşin görsün istiyorsan görüş gününü ayarlasaydin o çocuğa çok üzüldüm sabah sabah. Allah anne babaninda hayırlısını versin. 

23 Cevaplar

0 oy
(621 puan) tarafından
Katılıyorum kesinlikle O çocuğa çok üzüldüm gerçekten babasız bı şekilde olursa Allah'ım kimseyi annesiz bırakmasın çok zor 
-Reklam-
0 oy
(12,607 puan) tarafından
Neye uyarı verionuz ya kadın resmen rahatı için bırakıyor. 6 ay ya 6 saat değil. Az makul bakın. 3 yaş bu. Tanımıyor bebe. Burada bakıcıya bırakana kreşe bırakana akşam olmadan alacak olmasına rağmen öcü muamelesi yaparsınız. En kötü ana o olur. Kan bağı olsa ne olmasa ne hiç bilmediği bir yere bırakılacak çocuk 
(6,046 puan) tarafından
Uyarıyı veren kumruymus . Hani şu dün arkadaşının kocasını faketen işleten. Birde evli erkeklerle sevgili oldum diyen. Çok da saapmamak lazim
(12,607 puan) tarafından
Oha onu kaçırdım ben... Daha neler duyucam ya. Kimse niye çekinmiyor hiçbir şeyden artık
(6,046 puan) tarafından
Edep yok çünkü
0 oy
(3,744 puan) tarafından
5 gün boyunca mecburen sağlık sorunlarım yüzünden hastanede yattım annem baktı ve her gün göz yaşı döktüm kafayı yicektim dayanamadım çıkarın beni dedim evlat bambaşka 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 652 göst.
5 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Huthut (894 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 607 göst.
0 oy
9 cevap 408 göst.
3 Eylül 2023 Aile kategorisinde Canveannesi (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 718 göst.
10 Aralık 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu