Kizlar oncelikle uzun olacak hakkinizi helal edin. Inanin okadar doldum ki icimi rahatlatmam lazim.
2 yillik evliyim. Esimin ikinci benimse ilk evliligim. Esimin 7 yasinda bi kizi var. Cok sukur aramiz iyi Allah rizasi icin elimden geldigince ilgileniyorum. Neyse kaynanam torununa asiri duskun kucukken falan hep yanindaymis annesi gidince hep bu bakmis yeri ayri yani.onda hic sıkıntı yok. Simdi ben bu ailedeyim artik bi yuva kurduk kizla ilgileniyorum herseyiyle ben ilgilenirim sacini bile babaannesine taratmaz benim taramami ister ornek olarak. Kaynanam yokken asiri iyi bana karsi ama kaynanam gelince onun ilgisini bildiği icin degisiyor. Ben bu durumdan kendimi doldurmadim hic herkesde farkinda diye. Ama kaynanam isine gelince torununa aman kizim ablan kizar ( abla ben oluyorum bu arada karisiklik olmasin). Yemek yesin diye ye bak ablan kizar iste ne bilyim sunu yap ablan kizar der. Cocugun üstünde kuralci bi otoritem oldu bunuda esim ve kaynanam yapti. Kendileri kıyamayıp diyemediklerini bana dedirtiler. Bugunde oturuyorduk soguk su vardi cocuga icme hastalanirsin dedim. Kaynanam yanimda icme tabi kizim dedi. Ben esime cay vermek icin kalktim arkamdan hemen kiza al al cabuk ic diye gizlice suyu icirdi. Hep boyle yapıyor yanimda beni destekliyor ben gidince aksini yapıyor. Boyle oluncada cocuk benden asiri çekiniyor bazen beni gorunce panik falan oluyor .bugunde boyle olunca esimde vardi anne niye ben çıkınca arkamdan hemen gizli gizli hadi ic hemen diyosun dedim. Sonra cocuk beni öcü gibi goruyor dedim. Kaynanam tek kelime edemedi acayip bozuldu. Bu arada ayni binada oturuyoruz evlerimiz ayri. Torununa hadi kizim gel cikalim yatalim dedi. Ben bir sure mutfakta durdum. Sonra kalkti hadi oglum biz gidiyoruz dedi. Zaten bana kalsa 15 gune bir inerim bu evede iste bu kizin hatrina geliyorum dedi. Sok oldum. Inanin 2 yildir tek bi kavgamiz olmadi lafimiz karşılasmadi. Benim bu tepkime o boyle tepki verdi okadar kirildim ki. esim hic agzini acmadi dedim benim dedigimde bise varmi. Oda sen haklisin ama keske demeseydin bana deseydin uyarsaydim ben dedi. Ama ben arkasından ogluna şikayet ediyor olmak istemedim. O daha kotu değil mi sizce soyler misiniz. Gordugum mualame beni cok ama cok incitti. Demekki okadar saygili olmam boşmuş. Eski gelini afedersiniz agzina etmis ama dilinden dusurmez. Bir gun bile ters tepki vermedim yanimda anmasina. Bi cok ince konu varken ben dikkat ederken boyle olmasına cok uzuldum.fazla uzattim gercekten hepiniz den özürdilerim ama yazdikca uzayacak. Icimi dokmek istedim.
Ve bugun anladimki bu hayatta insanlari kirmamak icin kendinizi kirmak kadar bos bisey yokmus...
1,492,456 soru
24,386,266 cevap
349,016 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın